Barlow

Informații

Oferte speciale

Producatori

Barlow TS Premium 1,25", 3x, 4 elemente

TSB3HP

Teleskop Service

Produs nou

Acest obiectiv Barlow este perfect pentru observatii vizuale și fotografierea Lunii și a planetelor - o alternativă la TeleVue Powermate.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

740,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

TipBarlow ED
Barlow3x
Diametru conexiune1,25”
Acoperire antireflexcompletă, multiplă
Număr lentile4

Informatii

Mai multă putere:

Pentru acele momente când doriți o putere de marire mai ridicata prin intermediul telescopului dumneavoastra, ocularul Barlow TS High-Power 3x cu 4-elemente va oferi o creștere convenabilă a puterii pentru observatii la puteri ridicate de marire.

Utilizare vizuală:

Ocularul Barlow TS 3x de înaltă performanță, triplează puterea oricărui ocular de 1.25". Este un accesoriu ideal pentru observatii lunare și planetare de mare putere, fotografie lunară și planetară atunci când este utilizată cu o camera astronomica sau camera web. Utilizați acest avantaj cu o mai mare putere de marire pentru imagini superioare ale planetei Marte, Saturn  și Jupiter sau pentru a studia craterele Lunii, în detalii deosebite. Puterea mai mare de marire data de acest Barlow este utila in special când este utilizat cu telescoape cu distanta focală scurtă, care altfel nu ar fi capabil să obțină mărirea dorită cu oculare decat cu o distanță focală foarte scurtă.

Optica de calitate:

Modelul TS High-Power 3x Barlow are un design optic îmbunătățit, cu 4 elemente, care păstrează claritatea și contrastul telescopului și al ocularelor. Elementele lentilelor sunt acoperite în întregime cu strat antireflex și innegrite la margine pentru a asigura o transmisie maximă a luminii, precum și un contrast optim al imaginii. Conexiunea de 1.25" are un filet interior pentru utilizarea cu filtre și vopsit in negru pentru a împiedica reflexiile interne să reducă calitatea imaginii.

Construcție solidă:

Exteriorul acestui Barlow este prelucrat din aluminiu solid cu exterior din cauciuc. Un inel de compresie din alamă asigură prinderea oricarui accesoriu de 1,25. 

Obiectivul Barlow este dotat cu o conexiune de 1,25", care protejează împotriva alunecării și previne blocarea.

Fara compromisuri:

Beneficiați de această creștere a puterii de mărire fără a compromite performanța și adăugați TS High-Power Barlow la arsenalul dumneavoastra de accesorii.

Recenzii

Scrie o recenzie

Barlow TS Premium 1,25", 3x, 4 elemente

Barlow TS Premium 1,25", 3x, 4 elemente

Acest obiectiv Barlow este perfect pentru observatii vizuale și fotografierea Lunii și a planetelor - o alternativă la TeleVue Powermate.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania