Barlow

Informații

Producatori

Barlow TS 2x ED, 2"

TSB22

Teleskop Service

Produs nou

Acest Barlow Deluxe oferă aceeași înaltă performanță cunoscută in cazul ocularului TS Optics 1.25" Barlow, dar vă permite să utilizați accesorii de 2".

Mai multe detalii

In 5-8 zile

524,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

TipBarlow ED
Barlow2x
Diametru conexiune2"
Acoperire antireflexcompletă, multiplă
Număr lentile2

Informatii

Element ED:

Prin utilizarea unui element ED, corecția de culoare este îmbunătățită, rezultând o imagine mai clară și un contrast mai bun.

Domenii de utilizare:

Barlow-ul TS Optics 2" ED este ideal pentru aplicații vizuale și fotografice, iar diafragma mare de 37 mm oferă un câmp complet iluminat fără vignetare cu ocular de 2".

Elementul Barlow poate fi, de asemenea, scos și apoi înșurubat direct în filetul filtru de 2" al ocularului sau adaptorului dumneavoastra.  Acest lucru are ca rezultat un factor de mărire mai mic.

Acest obiectiv 2x Barlow este deosebit de versatil:

Utilizare vizuală - 2x
Doar introduceți obiectivul Barlow între ocular și telescop și veți dubla mărirea. În același timp, veți reține distanta de vizualizare confortabila.

Utilizare vizuală - 1.5x
Inșurubați elementul obiectiv al Barlow-ului direct în filetul filtrului ocularului. Mărirea rezultată este redusă la aproximativ 1,5x.

Convertor fotografic
Inșurubați elementul obiectiv al obiectivului Barlow într-un adaptor de 2" pentru camera dumneavoastra. Acest lucru transformă Barlow într-un convertor fotografic cu un factor cuprins între 1,5x și 2x (în funcție de distanța dintre obiectiv și senzorul camerei).

Corector pentru traseu optic
Utilizarea unui binoviewer necesită o distanță de focalizare lungă pe care majoritatea telescoapelor nu o oferă. Cu elementul Barlow puteți prelungi planul focal, eliminând această problemă în majoritatea cazurilor. Factorul de mărire efectiv este de aproximativ 2,6x.

Recenzii

Scrie o recenzie

Barlow TS 2x ED, 2"

Barlow TS 2x ED, 2"

Acest Barlow Deluxe oferă aceeași înaltă performanță cunoscută in cazul ocularului TS Optics 1.25" Barlow, dar vă permite să utilizați accesorii de 2".

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania