Barlow

Informații

Oferte speciale

Producatori

Barlow Seben 2x 1.25"

59880

Seben

Produs nou

Ocularul Barlow va ajuta sa obtineti puteri ridicate de marire.

Mai multe detalii

In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 1,00 lei.


110,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Barlow2x
Diametru conexiune1,25”
Tip barlowacromat

Informatii

Informații importante pentru toți cei interesați de produsele astronomice:

Pentru mai mult de un deceniu, Seben a livrat produse de înaltă calitate în întreaga lume. Printre clienții noștri se numără mii și mii de utilizatori privați, precum și instituții cunoscute, care nu s-au pronunțat în favoarea produselor noastre înainte de a efectua teste ample.

Vă rugăm să luați în considerare faptul că piața a fost inundată cu multe oferte diferite. Însă în spatele multor dintre aceste oferte se ascund produse de calitate slabă. Insa trebuie sa aveți încredere în produsele Seben, deoarece acestea au fost deja încercate și testate de mii ori!

Caracteristici:

Ocularul Barlow acromat cu acoperire completa antireflex este complet din metal și permite dublarea puterii de marire a ocularelor utilizate.

Ocularul acromat Barlow Seben vă garantează o calitate a imaginii semnificativ mai buna decât ocularele standard Barlow. Acest lucru poate fi decisiv pentru succesul observațiilor dumneavoastră!

Continut livrare:

- ocular Barlow acromat 2x (1,25")

Recenzii

Scrie o recenzie

Barlow Seben 2x 1.25"

Barlow Seben 2x 1.25"

Ocularul Barlow va ajuta sa obtineti puteri ridicate de marire.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania