Bazar / Consignatie / Resigilate

Informații

Oferte speciale

Producatori

Microscop digital Levenhuk D2L NG RESIGILAT

24612

Levenhuk

Reconditionat

PRODUS RESIGILAT

Microscopul digital Levenhuk D2L NG vă permite să efectuați cercetări de înaltă calitate și să fotografiați sau sa captati videoclipuri cu observațiile dvs.

Mai multe detalii

In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 4,00 lei.


460,00 lei **TVA inclus

-20%

575,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Putere de mărire64x, 160x, 640x
Tip constructivDigital
Iluminareda
Tip lampaLED
Tip obiectiv4x, 10x, 40x
OcularWF16X
Masa specimene90x90mm (X-Y 10 mm)
Rezoluție imagine640x480

Informatii

Acest model poate fi conectat la un computer cu ajutorul interfeței USB, softul este inclus în pachet. Acest microscop este proiectat pentru a asigura o redare cât mai bună a culorilor în imagini foto și video și vă permite să vizualizați imagini color reale.

Levenhuk D2L NG a fost dezvoltat pentru a fi utilizat în școli, colegii și universități. Acest model prezintă optică din sticlă, spre deosebire de alte microscoape mai ieftine. Avantajul principal îl reprezintă două tipuri de iluminare (superioară și inferioară), care permit observarea atât a specimenelor subțiri, cât și a obiectelor netransparente (de la cele mai mici particule solide la monede etc.). În afară de observarea și captarea imaginilor pe ecranul PC-ului, este posibil să se facă și observații în modul vizual fără o cameră, deoarece ocularul (WF16x) este inclus în pachet. Microscopul digital Levenhuk D2L NG este utilizat pe scară largă în diferite instituții de învățământ.

Un cablu USB este utilizat ca sursă de alimentare a camerei și pentru conectarea cu un computer. Sistem de operare compatibil: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 7/8/10.

Observarea obiectelor netransparente

Microscopul digital Levenhuk D2L NG, spre deosebire de alte microscoape didactice, este echipat cu două iluminări încorporate. Ambele iluminări sunt cu LED, ceea ce asigură un consum minim de energie, dar oferă suficientă lumină. Sistemele de iluminare sunt situate deasupra și sub masă și permit observarea atât a obiectelor transparente, cât și a celor opace.

Alimentare

Microscopul are un adaptor pentru priză, pentru observații fixe fără baterii.

Atenție: consultați tabelul cu specificațiile pentru tensiunea de rețea corectă și nu încercați niciodată să conectați un dispozitiv de 110V la priza de 220V și invers, fără a utiliza un convertor. Nu uitați că tensiunea de rețea din SUA și Canada este de 110V și 220-240V în majoritatea țărilor europene.

Setul include:

     Microscop
     Cap monocular
     Obiective: 4x, 10x și 40x
     Oculare: WF16x
     Disc cu diafragmă
     Masă cu cleme
     Iluminare superioară și inferioară
     Cameră digitală Levenhuk D2L (0.3 Mpx)
    CD Levenhuk ToupView (ghid de configurare automată, drivere, software pentru vizualizarea, fixarea și procesarea imaginilor)
     Cablu USB
     Adaptor de curent alternativ
     3 baterii AA
     Manual de utilizare și garanție.

Recenzii

Scrie o recenzie

Microscop digital Levenhuk D2L NG RESIGILAT

Microscop digital Levenhuk D2L NG RESIGILAT

PRODUS RESIGILAT

Microscopul digital Levenhuk D2L NG vă permite să efectuați cercetări de înaltă calitate și să fotografiați sau sa captati videoclipuri cu observațiile dvs.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania