Bazar / Consignatie / Resigilate

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop OPTICON Pulsar 76F700 AMBALAJ DETERIORAT

OPT-37-028216 AD

Opticon

Produs nou

PRODUS NOU IN AMBALJ DETERIORAT

Un instrument optic educativ recomandat ca și cadou unic.

Mai multe detalii

In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 3,00 lei.


378,00 lei **TVA inclus

-10%

420,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv76 mm
TipNewton
Greutate4 kg
Distanța focală700 mm
Raport focalf/9,2
MonturaAzimutală
Tip focuser1.25"
OculareH20mm, H 12.5mm, H4mm
Putere de separație1,65”
Magnitudinea limită11,8 mag
Barlow2x
Putere de mărire utilă maximă152x
Control GoToNu

Informatii

Un telescop universal, cu potențial de observații ridicat. La proiectarea acestui instrument, elementele cheie ce au fost luate în considerare sunt - simplitatea utilizării și o mărire ridicată. Oglinda principală cu un diametru de 76 mm și o distanță focală de 700 mm asigură performanțe foarte bune, care în combinație cu ocularele garantează imagini luminoase, clare și contrastante ale stelelor, planetelor și ale Lunii. Optica telescopului permite observarea fazelor planetei Venus, inelele lui Saturn și tranzitul sateliților lui Jupiter.

Telescopul Pulsar este un echipament excelent pentru începători și tineri exploratori care doresc să descopere singuri frumusețea Lunii și a sistemului solar. O idee excelentă ca și cadou pentru un tânăr om de știință, sub forma unei jucării educaționale de înaltă calitate, care va funcționa foarte bine atunci când este folosit pentru distracție.

Telescopul Pulsar este echipat cu 3 oculare și un Barlow 2x care dublează puterea de mărire. Tubul optic este situat pe un trepied solid, cu cap azimutal, care a fost proiectat pentru observatorii începători. Căutătorul cu reticul simplifică găsirea obiectelor pe cer.

Telescopul este dotat cu un focuser tip Rack & Pinion adaptat pentru utilizarea accesoriilor standard de 1,25'', ceea ce face posibilă extinderea cu ușurință a setului cu elemente suplimentare.

Un filtru de contrast special pentru observarea Lunii îmbunătățește calitatea imaginii, ceea ce face posibilă observarea detaliilor fascinante - munți, mări sau cratere.

Cu acest telescop, obțineți tot ce aveți nevoie pentru a intra în fascinanta lume a astronomiei: hărți stelare, soft pentru computer, manuale practice sau un documentar. Toate materialele sunt disponibile pe site-ul web.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop OPTICON Pulsar 76F700 AMBALAJ DETERIORAT

Telescop OPTICON Pulsar 76F700 AMBALAJ DETERIORAT

PRODUS NOU IN AMBALJ DETERIORAT

Un instrument optic educativ recomandat ca și cadou unic.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania