Bazar / Consignatie / Resigilate

Informații

Oferte speciale

Producatori

Cautator modular Omegon 50 mm RESIGILAT

43918 R

Omegon

Reconditionat

Produs Resigilat

Omegon Modulfinder- lunetă căutătoare și de ghidaj pentru telescoapele mici

Mai multe detalii

In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 3,00 lei.


390,00 lei **TVA inclus

-105,00 lei

495,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv50 mm
Acoperire antireflexMultiplă
Putere de mărireIn functie de ocular
Tip căutătorOptic
IluminatNu
MaterialMetal

Informatii

Nu orice telescop suportă o lunetă mare de ghidaj și două inele grele de prindere. Ce se întâmplă atunci cu telescoapele mai mici, care au ajuns deja la capacitatea maximă de încărcare a monturii? Sau poate doriți doar să folosiți un telescop de ghidaj mai compact?

Acum există noul Omegon Modulfinder. Așezați pur și simplu acest mini-telescop de ghidaj în baza de căutător al telescopului dumneavoastră – deja puteți începe fotografierea nebuloaselor și galaxiilor.

  • Obiectiv acromat cu deschidere de 50mm și distanță focală de 230mm
  • Telescop mic de ghidaj pentru stelele strălucitoare
  • pentru telescoape cu distanță focală de până la 1500mm
  • Adaptor de 1,25” pentru autoguider și oculare
  • Se potrivește în fiecare bază de căutător Synta

Telescop de ghidaj compact pentru utilizare imediată

Camerele autoguider moderne sunt atât de sensibile, încât nu mai necesită telescoape uriașe pentru ghidaj. De cele mai multe ori distanțele focale mici funcționează mai bine împreună cu autoguiderele, deoarece suprasolicitarea accidentală a lunetei de ghidaj nu mai reprezintă un risc. De ce să folosiți un telescop lung, când unul compact e mult mai practic?

Aici intervine noul Omegon Modulfinder: acest telescop mic de ghidaj are o deschidere de doar 50mm și se potrivește în orice bază de căutător Synta/Vixen. Acest Modulfinder funcționează cu acuratețe împreună cu telescoapele cu distanța focală de până la 1500mm. Economisiți mult timp, deoarece niciodată nu a fost mai ușor să montați o lunetă de ghidaj pe telescopul dumneavoastră.

Trei șuruburi de ajustare pentru stelele de ghidaj

Omegon Modulfinder are, ca și orice telescop căutător, 3 șuruburi de ajustare. Astfel nu numai că veți putea sincroniza optica telescopului căutător și al celui cu ghidaj cu optica telescopului dumneavoastră, ci veți găsi și stelele luminoase de ghidaj din împrejurimi.

Potrivit și pentru telescoapele mai mici

Aveți un telescop mai mic sau un instrument cu montură mai mică și ați dori să faceți astrofotografii? În cazul acesta Omegon Modulfinder este potrivit pentru dumneavoastră- cu o greutate de numai 450g este ușor ca o pană pentru instrumentul dumneavoastră.

Telescop căutător cu diverse oculare

Folosiți Modulfinder-ul pe post de telescop căutător sau de ghidaj. Atunci când nu fotografiați, căutați pur și simplu obiectele cerești- la fel ca și cu un telescop căutător clasic. Folosiți un ocular cu reticul sau unul cu distanța focală după placul dumneavoastră pentru căutarea obiectelor cerești dorite.

Omegon Modulfinder înseamnă efortul minim pentru astrofotografiile perfecte.

Cautatorul modular - are o deschidere de 1,25" in partea din spate ce permite conectarea usoara a majoritatii camerelor de ghidaj. Dar diferite camere de ghidaj au un back focus diferit si producatorul cautatorului modular nu stie dinainte ce producator de camere de ghidaj veti folosi.
Un back focus generos a fost proiectat exact pentru acest motiv. Ca regula, 1 sau 2 adaptoare de prelungire vor fi suficiente pentru a atinge punctul focal (produs numar 33231). Este apoi prins de prelungitorul 33231. Recomandam utilizarea unui inel de prindere (produs numar 45773) pentru a atinge un punct de focalizare ce poate fi gasit ulterior.
Focalizarea fina este posibila prin utilizarea inelului de reglare dinspre obictiv.

Recenzii

Scrie o recenzie

Cautator modular Omegon 50 mm RESIGILAT

Cautator modular Omegon 50 mm RESIGILAT

Produs Resigilat

Omegon Modulfinder- lunetă căutătoare și de ghidaj pentru telescoapele mici

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania