Binocluri de uz general

Informații

Oferte speciale

Producatori

Binoclu Omegon Blackstar 10x42

11338

Omegon

Produs nou

Un insotitor de incredere in drumetii, pe mare sau in natura.

Mai multe detalii

În stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 5 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 5 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 5,00 lei.


595,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate670 g
Distanță de vizualizare14 mm
Acoperire antireflexMultiplă
Putere de mărire10x
Diametru lentilă frontală42 mm
Pupilă de ieşire4,2 mm
Tip prismePrisme roof
Material sticlăBaK-4
Cupe ocularÎnălțabil prin rotire
Sistem de focalizareFocalizare centrală (Angrenaj central)
Geantă de protecţieda
Câmp vizual aparent55 grade
Câmp vizual real5,6 grade
Câmp vizual la 1.000 m98 m
Limita de focalizare în apropiere4 m
Intensitate luminoasă17.6
Factor de întunecare20.5
Culoarenegru
Lungime145 mm
Filet de fixare pe trepiedda
Oculare pentru purtători de ochelarida
Rezistent la stropireda

Informatii

Noul binoclu Blackstar cu prisme roof este un insotitor de incredere in drumetii, pe mare sau in natura. Ca design este un binoclu compact si performant pentru observarea naturii.
Optica si prelucrarea mecanica din punct de vedere calitativ se afla in segmentul superior al clasei de pret. Datorita formei sale binoclul sta perfect in mana iararmatura de cauciuc ofera in plus aderenta. In timpul observatiilor sistemul de focalizare central se se lasa utilizat simplu doar cu ajutorul unui deget. Este nevoie de doar o jumatate de rotatie pentru a focaliza binoclul de la infinit la foarte aproape.

Binoclu Omegon Blackstar 10x42 are optica acoperita multiplu antireflex si carcasa robusta.

Câmp vizual larg, acoperire antireflex multistrat și cupe oculare.

Binoclul Blackstar ofera un confort ridicat la observati si are cupe de cauciuc la oculare care pot fi ajustate prin rotire. Acestea au o pozitie de fizare pentru a preveni modificare pozitiei lor in timpul observatiilor. Binoclul ofera un camp vizual mare si o claritate ridicata pe intreaga suprafata a acestuia. Obiectivele si ocularele sunt prevazute cu un strat antireflex multiplu. Tuburile optice in interior sunt de culoare negru mat pentru a preveni reflexii suplimentare care sa afecteze contrastul si calitatea observatiilor.

Binoclul Blackstar cu prisme roof este un partener de incredere la plimbari, pentru observarea pasarilor sau pe apa. Este un binoclu compact si puternic, potrivit pentru toate tipurile de observatii in natura.
Calitatile optice si mecanice ale acestui instrument sunt in topul clasei sale. Designul sau face sa se aseze perfect in maini, iar exteriorul din cauciuc ofera o prindere sigura. Roata centrala de focalizare ofera o utilizare usoara in timpul observarii. Este necesara maxim o rotatie si jumatate a rotii de focalizare pentru a focaliza din punctul apropiat pana la infinit - eliminand refocalizarea deranjanta.
Binoclul ofera un camp vizual larg si o claritate excelenta pe intregul camp vizual. Obiectivele si ocularele sunt echipate cu un strat de acoperire care suprima reflexiile. Tuburile sunt vopsite in interior cu negru mat, minimizand reflexiile interne care ar putea reduce contrastul si va pot afecta observarea.

Confortabil datorită cupelor oculare rotative cu pozitii setabile.

Claritate generală bună și o imagine naturală datorită corecției bune a culorilor.
Acest binoclu are cupele ocularelor retractabile ofera o vizualizare confortabila. Utilizarea blocatoarelor inseamna ca cupele din cauciuc nu se pot roti in mod accidental in timpul observarii. 

Caracteristicile pe scurt:

  • vizualizare confortabila
  • cupe rotative
  • claritate buna
  • acoperire antireflex multipla
  • compact, dar totusi puternic
  • corectie cromatica buna
  • imagine fidela.

Recenzii

Scrie o recenzie

Binoclu Omegon Blackstar 10x42

Binoclu Omegon Blackstar 10x42

Un insotitor de incredere in drumetii, pe mare sau in natura.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania