Binocluri de uz general

Informații

Oferte speciale

Producatori

Binoclu ZEISS Conquest HD 10x32

25199

Zeiss

Produs nou

Bucurați-vă până la crepuscul de o experiență de privire impresionantă. 

Mai multe detalii

În 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 49 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 49 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 49,00 lei.


4 950,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate630 g
Distanță de vizualizare16 mm
Acoperire antireflexfazica, completa, multipla
Putere de mărire10x
Diametru lentilă frontală32 mm
Pupilă de ieşire3,2 mm
Tip prismePrisme roof
Material sticlăSticlă ED
Cupe ocularpliabil
Distanţă interpupilară57-74 mm
Sistem de focalizareFocalizare centrală
Geantă de protecţieda
Câmp vizual real68 grade
Câmp vizual la 1.000 m118 m
Limita de focalizare în apropiere1,5 m
Intensitate luminoasă10,2
Factor de întunecare17,9
Culoarenegru
Lungime132 mm
Rezistent la stropireda
Compensare dioptrii+/-4
Lățime118 mm

Informatii

Descoperiți o nouă clasă. Observați într-o culoare deosebit de neutră și clară. Bucurați-vă până la crepuscul de o experiență de privire impresionantă. Simțiți ergonomia perfectă datorită căreia puteți observa confortabil. Învățați să apreciați dimensiunile compacte și greutatea redusă a acestui binoclu versatil cu ajutorul căruia puteți explora natura cu ușurință. Binoclul CONQUEST HD este cel mai bine echipat pentru a explora noi aventuri.

Caracteristici

Sistem de lentile HD

Observați natura în rezoluție High Definition. Deoarace noul sistem de lentile HD garantează, datorită redării neutre și clare a imaginii, o experiență de observare care impune noi standarde pentru această categorie. Acoperirea antireflex multiplă dovedită Carl ZEISS T* asigură la binoclul CONQUEST HD o transmisie a luminii de peste 90% - condiție optimă pentru observații impresionante în crepuscul.

Compact și ușor

Dimensiuni compacte și greutate redusă - binoclul CONQUEST HD niciun alt binoclu din aceeași clasă nu combină aceste cerințe atât de perfect. Carcasa este compactă datorită designului suplu.. Construcția robustă protejează binoclul pe interior. Iar aluminiul de calitate superioară face ca binoclul CONQUEST HD să fie un însoțitor confortabil și ușor.

Made in Germany

O revoluție în design, ergonomie și optică Un binoclu perfect versatil "Made in Germany“, care îmbină calitatea ZEISS cu tehnologia de vârf. Formele speciale pentru priză și rotița mare de focalizare ușurează mânuirea acestuia. Și asta la un raport preț-performanță extraordinar. Binoclul CONQUEST HD  reprezintă intrarea fără compromisuri în clasa premium Carl ZEISS.

Cel mai mare câmp vizual

Bucurați-vă de observații îndelungate fără disconfort. .

Înveliș pentru lentile inovativ

Bucurați-vă de o calitate fascinantă a imaginii pe orice vreme. Învelișul LotuTec® asigură că apa se scurge imediat de pe lentile iar murdăria se poate îndepărta imediat și ușor.

Precis chiar și la o distanță minimă de obsevare

În cazul observațiilor la distanțe minime vă puteți baza pe cea mai înaltă precizie. Asta pentru că noul CONQUEST HD își păstrează atuurile chiar și la o distanță minimă de observare. Indiferent dacă observați păsări, insecte sau fluturi la o distanță minmă: cu noul CONQUEST HD recunoașteți toate detaliile cu o imagine impresionant de neutră și clară.

Ergonomie optimă

Privirea confortabilă nu depinde doar de optica binoclurilor. Hotărâtoare este și ergonomia - și aici CONQUEST HD  convinge cu designul său modern. Astfel focalizarea confortabilă cu rotița mare de focalizare vă permite, chiar și cu mănuși, o priză ușoară, optimă și o focalizare precisă. Cupele de cauciuc sunt și ele ergonomice. Ușor lărgite se așează optim și spores astfel confortul la privire.

Robust și precis

Binoclul CONQUEST HD nu este numai deosebit de ușor ci și extrem de robust. Carcasa este fabricată din aluminiu de calitate superioară. Astfel interiorul este protejat optim de condiții nefavorabile iar precizia sistemului de lentile HD este permanent asigurată. Binoclul CONQUEST HD va fi mereu un însoțitor de nădejde pregătit pentru orice operațiune dificilă.

Recenzii

Scrie o recenzie

Binoclu ZEISS Conquest HD 10x32

Binoclu ZEISS Conquest HD 10x32

Bucurați-vă până la crepuscul de o experiență de privire impresionantă. 

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania