Binoclu ZEISS Conquest HD 8x42
Binoclu ZEISS Conquest HD 8x42
Binoclu ZEISS Conquest HD 8x42
Binoclu ZEISS Conquest HD 8x42

Binoclu ZEISS Conquest HD 8x42

24747
În 7-14 zile
6.000,00 lei
cu TVA

Bucurați-vă până la crepuscul de o experiență de privire impresionantă. 

>Câștigă 60 puncte/60,00 lei Câștigă 60 puncte/60,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 60 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 60,00 lei.
 

Descoperiți o nouă clasă. Observați într-o culoare deosebit de neutră și clară. Bucurați-vă până la crepuscul de o experiență de privire impresionantă. Simțiți ergonomia perfectă datorită căreia puteți observa confortabil. Învățați să apreciați dimensiunile compacte și greutatea redusă a acestui binoclu versatil cu ajutorul căruia puteți explora natura cu ușurință. Binoclul CONQUEST HD este cel mai bine echipat pentru a explora noi aventuri.

Caracteristici

Sistem de lentile HD

Observați natura în rezoluție High Definition. Deoarace noul sistem de lentile HD garantează, datorită redării neutre și clare a imaginii, o experiență de observare care impune noi standarde pentru această categorie. Acoperirea antireflex multiplă dovedită Carl ZEISS T* asigură la binoclul CONQUEST HD o transmisie a luminii de peste 90% - condiție optimă pentru observații impresionante în crepuscul.

Compact și ușor

Dimensiuni compacte și greutate redusă - binoclul CONQUEST HD niciun alt binoclu din aceeași clasă nu combină aceste cerințe atât de perfect. Carcasa este compactă datorită designului suplu.. Construcția robustă protejează binoclul pe interior. Iar aluminiul de calitate superioară face ca binoclul CONQUEST HD să fie un însoțitor confortabil și ușor.

Made in Germany

O revoluție în design, ergonomie și optică Un binoclu perfect versatil "Made in Germany“, care îmbină calitatea ZEISS cu tehnologia de vârf. Formele speciale pentru priză și rotița mare de focalizare ușurează mânuirea acestuia. Și asta la un raport preț-performanță extraordinar. Binoclul CONQUEST HD  reprezintă intrarea fără compromisuri în clasa premium Carl ZEISS.

Cel mai mare câmp vizual

Bucurați-vă de observații îndelungate fără disconfort. .

Înveliș pentru lentile inovativ

Bucurați-vă de o calitate fascinantă a imaginii pe orice vreme. Învelișul LotuTec® asigură că apa se scurge imediat de pe lentile iar murdăria se poate îndepărta imediat și ușor.

Precis chiar și la o distanță minimă de obsevare

În cazul observațiilor la distanțe minime vă puteți baza pe cea mai înaltă precizie. Asta pentru că noul CONQUEST HD își păstrează atuurile chiar și la o distanță minimă de observare. Indiferent dacă observați păsări, insecte sau fluturi la o distanță minmă: cu noul CONQUEST HD recunoașteți toate detaliile cu o imagine impresionant de neutră și clară.

Ergonomie optimă

Privirea confortabilă nu depinde doar de optica binoclurilor. Hotărâtoare este și ergonomia - și aici CONQUEST HD  convinge cu designul său modern. Astfel focalizarea confortabilă cu rotița mare de focalizare vă permite, chiar și cu mănuși, o priză ușoară, optimă și o focalizare precisă. Cupele de cauciuc sunt și ele ergonomice. Ușor lărgite se așează optim și spores astfel confortul la privire.

Robust și precis

Binoclul CONQUEST HD nu este numai deosebit de ușor ci și extrem de robust. Carcasa este fabricată din aluminiu de calitate superioară. Astfel interiorul este protejat optim de condiții nefavorabile iar precizia sistemului de lentile HD este permanent asigurată. Binoclul CONQUEST HD va fi mereu un însoțitor de nădejde pregătit pentru orice operațiune dificilă.

Greutate
750 g
Distanță de vizualizare
18 mm
Acoperire antireflex
fazica, completa, multipla
Pupilă de ieşire
5,3 mm
Tip prisme
Prisme roof
Material sticlă
Sticlă ED
Sistem de focalizare
Focalizare centrală
Geantă de protecţie
da
Câmp vizual la 1.000 m
128 m
Limita de focalizare în apropiere
2 m
Intensitate luminoasă
28.1
Factor de întunecare
18.3
Culoare
negru
Lungime
155 mm
Oculare pentru purtători de ochelari
da
Rezistent la stropire
da
Compensare dioptrii
+/-4
Lățime
120 mm
Putere de marire binoclu
8x
Diametru obiectiv binoclu
42mm
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.