Binocluri de uz general

Informații

Oferte speciale

Producatori

Binoclu ZEISS Conquest HD 10x42

24748

Zeiss

Produs nou

Bucurați-vă până la crepuscul de o experiență de privire impresionantă. 

Mai multe detalii

În 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 62 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 62 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 62,00 lei.


6 200,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate750 g
Distanță de vizualizare17 mm
Acoperire antireflexfazica, completa, multipla
Putere de mărire10x
Diametru lentilă frontală42 mm
Pupilă de ieşire4,2 mm
Tip prismePrisme roof
Material sticlăSticlă ED
Sistem de focalizareFocalizare centrală
Geantă de protecţieda
Câmp vizual la 1.000 m115 m
Limita de focalizare în apropiere2 m
Intensitate luminoasă17.6
Factor de întunecare20.5
Lungime155 mm
Oculare pentru purtători de ochelarida
Rezistent la stropireda
Lățime120 mm

Informatii

Descoperiți o nouă clasă. Observați într-o culoare deosebit de neutră și clară. Bucurați-vă până la crepuscul de o experiență de privire impresionantă. Simțiți ergonomia perfectă datorită căreia puteți observa confortabil. Învățați să apreciați dimensiunile compacte și greutatea redusă a acestui binoclu versatil cu ajutorul căruia puteți explora natura cu ușurință. Binoclul CONQUEST HD este cel mai bine echipat pentru a explora noi aventuri.

Caracteristici

Sistem de lentile HD

Observați natura în rezoluție High Definition. Deoarace noul sistem de lentile HD garantează, datorită redării neutre și clare a imaginii, o experiență de observare care impune noi standarde pentru această categorie. Acoperirea antireflex multiplă dovedită Carl ZEISS T* asigură la binoclul CONQUEST HD o transmisie a luminii de peste 90% - condiție optimă pentru observații impresionante în crepuscul.

Compact și ușor

Dimensiuni compacte și greutate redusă - binoclul CONQUEST HD niciun alt binoclu din aceeași clasă nu combină aceste cerințe atât de perfect. Carcasa este compactă datorită designului suplu.. Construcția robustă protejează binoclul pe interior. Iar aluminiul de calitate superioară face ca binoclul CONQUEST HD să fie un însoțitor confortabil și ușor.

Made in Germany

O revoluție în design, ergonomie și optică Un binoclu perfect versatil "Made in Germany“, care îmbină calitatea ZEISS cu tehnologia de vârf. Formele speciale pentru priză și rotița mare de focalizare ușurează mânuirea acestuia. Și asta la un raport preț-performanță extraordinar. Binoclul CONQUEST HD  reprezintă intrarea fără compromisuri în clasa premium Carl ZEISS.

Cel mai mare câmp vizual

Bucurați-vă de observații îndelungate fără disconfort. .

Înveliș pentru lentile inovativ

Bucurați-vă de o calitate fascinantă a imaginii pe orice vreme. Învelișul LotuTec® asigură că apa se scurge imediat de pe lentile iar murdăria se poate îndepărta imediat și ușor.

Precis chiar și la o distanță minimă de obsevare

În cazul observațiilor la distanțe minime vă puteți baza pe cea mai înaltă precizie. Asta pentru că noul CONQUEST HD își păstrează atuurile chiar și la o distanță minimă de observare. Indiferent dacă observați păsări, insecte sau fluturi la o distanță minmă: cu noul CONQUEST HD recunoașteți toate detaliile cu o imagine impresionant de neutră și clară.

Ergonomie optimă

Privirea confortabilă nu depinde doar de optica binoclurilor. Hotărâtoare este și ergonomia - și aici CONQUEST HD  convinge cu designul său modern. Astfel focalizarea confortabilă cu rotița mare de focalizare vă permite, chiar și cu mănuși, o priză ușoară, optimă și o focalizare precisă. Cupele de cauciuc sunt și ele ergonomice. Ușor lărgite se așează optim și spores astfel confortul la privire.

Robust și precis

Binoclul CONQUEST HD nu este numai deosebit de ușor ci și extrem de robust. Carcasa este fabricată din aluminiu de calitate superioară. Astfel interiorul este protejat optim de condiții nefavorabile iar precizia sistemului de lentile HD este permanent asigurată. Binoclul CONQUEST HD va fi mereu un însoțitor de nădejde pregătit pentru orice operațiune dificilă.

Recenzii

Scrie o recenzie

Binoclu ZEISS Conquest HD 10x42

Binoclu ZEISS Conquest HD 10x42

Bucurați-vă până la crepuscul de o experiență de privire impresionantă. 

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania