Binocluri de uz general

Informații

Oferte speciale

Producatori

Binoclu Celestron UpClose Porro 7x35

44880

Celestron

Produs nou

Mic şi la îndemână!

Mai multe detalii

În 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 2,00 lei.


220,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate650 g
Distanță de vizualizare20 mm
Putere de mărire7x
Diametru lentilă frontală35 mm
Pupilă de ieşire5 mm
Tip prismePrisme porro
Material sticlăBK7
Geantă de protecţieda
Câmp vizual real9 grade
Câmp vizual la 1.000 m114 m
Limita de focalizare în apropiere11,3 m
Intensitate luminoasă25
Factor de întunecare15,7
Culoarenegru
Filet de fixare pe trepiedda
Oculare pentru purtători de ochelarida
Rezistent la stropireda

Informatii

Mic şi la îndemână!

Destul de mic pentru a încăpea în buzunarul de la geacă, rucsac sau torpedo – şi în funcţie de împrejurări mereu la îndemână. Acesta este binoclul Upclose cu prisme roof. Binoclurile Upclose au ceva de oferit pentru toată lumea, fie că este vorba de activităţi sportive, concediu, observarea naturii, a animalelor sau de multe alte activităţi. Acestea sunt disponibile în diferite mărimi iar preţurile sunt extrem de accesibile.

Modelele UpClose sunt acoperite cu un strat de cauciuc pentru protecţie şi sunt uşor de utilizat. Sunt acoperite complet cu un strat antireflex pentru imagini clare şi cu contrast ridicat.

Un binoclu clasic!

De la observaţii în natură la urmărirea curselor auto, binoclul UpClose vă va îndeplini cele mai mari aşteptări. Seria Upclose la un preţ foarte avantajos cuprinde 5 binocluri de dimensiuni mari cu prisme Porro printre care şi un model Zoom. Trăsăturile specifice binoclurilor UpClose Porro sunt robusteţea şi butonul central de focalizare pentru o focalizare fină şi precisă şi reglarea dioptriilor la ocularul drept pentru o ajustare precisă a acuităţii vizuale diferite a ambilor ochi. Modelul Zoom are un mâner pentru zoom uşor de folosit pentru o reglare rapidă şi precisă. Suprafaţa din cauciuc cu forme pentru degete şi logo-ul în relief garatează o prindere comodă, fără alunecare.

Foarte important: binoclurile Up-Close cu o optică de înaltă calitate şi prismele BK-7 vă oferă dumneavoastră şi familiei dumneavoastră o imagine clară şi luminoasă pentru activităţile în aer liber cum ar fi sportul, drumeţiile, observaţiile ornitologice, a animalelor sălbatice, dar şi la concerte şi la teatre şi la multe altele. Binoclurile UpClose sunt o alegere bună în cazul în care căutaţi un binoclu ieftin de care să vă bucuraţi mult timp.

Recenzii

Scrie o recenzie

Binoclu Celestron UpClose Porro 7x35

Binoclu Celestron UpClose Porro 7x35

Mic şi la îndemână!

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania