Binocluri natura si vanatoare

Informații

Producatori

Binoclu Lacerta 8x45 Explorer

LA8x45exp

Lacerta

Produs nou

Binoclurile Lacerta din seria Explorer au o optică de calitate, câmp vizual mare, vedere confortabilă și construcție solidă.

Mai multe detalii

în stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 3,00 lei.


380,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate810 g
Distanță de vizualizare24 mm
Acoperire antireflexcompletă, multiplă
Putere de mărire8x
Diametru lentilă frontală45 mm
Pupilă de ieşire5,6mm
Tip prismePrisme porro
Material sticlăBaK-4
Cupe ocularajustabile
Sistem de focalizareFocalizare centrală
Geantă de protecţieda
Câmp vizual real8,2
Câmp vizual la 1.000 m140 m
Limita de focalizare în apropiere5m
Intensitate luminoasă31,4
Factor de întunecare19
Filet de fixare pe trepiedAdaptor
Rezistent la stropireda

Informatii

În această categorie de preț, binoclurile Lacerta Explorer reprezintă un standard foarte ridicat. Construcția este una clasică cu prisme porro de bună calitate. În plus, structura interioară este mai bine construită astfel că părțile componente sunt bine fixate și nu sunt sensibile la șocuri. Binoclul este rezistent la apă asfel că poate fi folosit chiar și în ploaie.

Toate cele trei modele sunt foarte similare, existând doar mici diferențe optice. Fiecare model are prisme BK4 ce produce imagini de calitate optică bună. Toate suprafețele sunt acoperite cu straturi antireflex. Rezultă un contrast ridicat, o bună transmisie a luminii, și o foarte bună redare a culorilor. Datorită câmpului vizual mare, utilizarea este foarte ușoară, chiar și de către purtătorii de ochelari. Cupele de cauciuc ale ocularelor se pot ajusta după preferințe.

Un filet adaptor pentru fixare pe trepied este inclus. Capacele sunt prinse de curea astfel că nu există riscul pierderii lor. Cureaua este mai lată astfel că este foarte confortabilă. Mai este inclusă o geantă pentru protecție.

Recenzii

Scrie o recenzie

Binoclu Lacerta 8x45 Explorer

Binoclu Lacerta 8x45 Explorer

Binoclurile Lacerta din seria Explorer au o optică de calitate, câmp vizual mare, vedere confortabilă și construcție solidă.

Accesorii recomandate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania