Binocluri natura si vanatoare

Informații

Producatori

Binoclu Celestron Cometron 7x50

33578

Celestron

Produs nou

Un binoclu cu o luminozitate ridicata si camp vizual mare.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

215,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate774 g
Acoperire antireflexMultiplă
Putere de mărire7x
Diametru lentilă frontală50mm
Pupilă de ieşire7,1 mm
Tip prismePrisme porro
Material sticlăBK7
Cupe ocularpliabil
Geantă de protecţieda
Câmp vizual aparent6.8 grade
Câmp vizual la 1.000 m119 m
Limita de focalizare în apropiere8m
Factor de întunecare18,7
Tip constructivPrisme Porro
Filet de fixare pe trepiedda
Oculare pentru purtători de ochelarida
Rezistent la stropireda
Materialarmura de cauciuc (suprafata)
Eye relief (mm)13mm

Informatii

Acest binoclu clasic, cu prisme porro ofera o luminozitate maxima a imaginii. Diametrul razei de lumina ce iese din ocular este de 7 mm - aproximativ la fel cu pupila dilatata pe timp de noapte. Astfel ca nu se pierde nici un pic de lumina si puteti vedea obiecte slab luminoase precum nebuloase sau comete mai clar, dar si animale pe timp de seara. Obiectivele cu acoperire multistrat asigura o transmisie buna a luminii si previn reflexiile deranjante.

Campul vizual larg al binoclului Celestron Cometron va lasa sa observati portiuni mari de cer pentru localizarea usoara a obiectelor si apoi mentinerea acestora in camp. Indiferent ca sunteti in cautarea unui obiect astronomic pe cer, sau un obiect terestru in timpul observarii naturii, campul vizual mare este intotdeauna un avantaj. Distanta pupilara mare asigura de asemenea observatii confortabile si face ca acest binoclu sa fie destinat si celor ce poarta ochelari.

Exteriorul binoclului este acoperit in cauciuc, iar corpul interior este din aluminiu solid. Ergonomia este excelenta, astfel ca binoclul se afla in siguranta atunci cand este tinut in mana. Desigur, exista un filet pentru conectarea la trepied prin intermediul unui adaptor (optional) cand se fac observatii de lunga durata. Pachetul include o curea de gat, si o geanta de protectie.

Focalizarea se face prin rotita centrala de mari dimensiuni, in plus se poate regla diopria pentru ochiul drept. Ocularele  cu diametrul mare permit captarea de fotografii cu ajutorul camerelor compacte asezate in fata ocularelor.

Recenzii

Scrie o recenzie

Binoclu Celestron Cometron 7x50

Binoclu Celestron Cometron 7x50

Un binoclu cu o luminozitate ridicata si camp vizual mare.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania