Binocluri

Informații

Oferte speciale

Producatori

Binoclu BTC 20x80 triplet

BTC2080

BTC

Produs nou

Binoclul BTC 20X80 este un binoclu mare, potrivit pentru observații astronomice.

Mai multe detalii

În 5 - 8 zile

1 070,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate3.2 kg
Putere de mărire20x
Diametru lentilă frontală80mm
Pupilă de ieşire4 mm
Tip prismePrisme porro
Material sticlăBaK-4
Sistem de focalizareFocalizare centrală
Câmp vizual real3,2 grade
Câmp vizual la 1.000 m56 m
Limita de focalizare în apropiere25 m
Intensitate luminoasă40
Factor de întunecare16
Lungime335 mm

Informatii

Binoclul BTC 20x80 semiapocromat are trei elemente din sticlă specială ce oferă o calitate a imaginii superioară și mai puțină aberație cromatică decât un dublet. Lungimea este de 33cm și este oferit într-o geantă de aluminiu.

Datorită obiectivului de mari dimensiuni, binoclul este recomandat pentru observații astronomice, dar și terestre. Mărimea și greutatea sunt mai mari decât a unui binoclu obișnuit, de aceea este nevoie de un trepied. Apertura mare și puterea de mărire mică (comparativ cu telescoapele astronomice) permit observarea a mii de stele precum și a roiurilor stelare și a nebuloaselor.

Obiectivele de asemenea aperturi sunt folosite în principal în astronomie, dar ele pot arăta mult mai mult chiar și în pădure sau în timpul nopții, decât binoclurile de 8x56. Cu toate acestea, dimensiunea lor fizică și greutatea trebuie să fie luate în considerare și ele necesită un trepied.

Apertura mare și mărirea mică (în comparație cu telescoapele astronomice), câmpul vizual conține mii de stele și oferă o vedere magnifică a roiurilor și nebuloaselor. Recomandat pentru oricine caută mai multă lumină.

Binoclul triplet de 20x80 are un obiectiv cu trei elemente, care oferă o calitate mai bună a imaginii și o mai mică aberație cromatică decât modelele cu 2 lentile. Poate fi folosit și ca dispozitiv de vedere de noapte, până la câteva sute de metri.

Recenzii

Scrie o recenzie

Binoclu BTC 20x80 triplet

Binoclu BTC 20x80 triplet

Binoclul BTC 20X80 este un binoclu mare, potrivit pentru observații astronomice.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania