Binocluri

Informații

Oferte speciale

Producatori

Binoclu Lacerta 8x32

LAC8X32

Lacerta

Produs nou

Un binoclu excelent pentru călătorii - compact, ușor și cu o imagine contrastantă.

Mai multe detalii

În 5 - 8 zile

675,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate465 g
Acoperire antireflexcompletă, multiplă
Putere de mărire8x
Diametru lentilă frontală32 mm
Pupilă de ieşire4 mm
Tip prismePrisme roof
Material sticlăBaK-4
Cupe ocularajustabile
Distanţă interpupilară52-74 mm
Sistem de focalizareFocalizare centrală
Geantă de protecţieda
Câmp vizual real7,7 grade
Câmp vizual la 1.000 m140 m
Limita de focalizare în apropiere1,5 m
Intensitate luminoasă16
Factor de întunecare16
Rezistent la stropireda

Informatii

Binoclul Lacerta 8x32 poate fi utilizat și în condiții de lumină scăzută. Binoclul este mic însă are o imagine excelentă comparativ cu alte modele similare. Este mai mic decât modelul BT 8x42 cu același preț, dar imaginea este mai clară. Obiectivul principal este mai mic (32mm), și își arată neajunsurile în lumină slabă, pe când modelul 8x42 are o imagine mai strălucitoare. Dacă acest lucru nu constituie o problemă, și este necesară o imagine mai clară și un binoclu mai compact, atunci acest model este alegerea perfectă.

Binoclul are prisme BK4 și toate suprafețele de sticlă sunt acoperite antireflex (Diamong Bright Coating), rezultând o imagine strălucitoare, contrastantă și fără reflexii interne. Puterea de mărire de 8x este destul de mică încât să nu cauzeze mișcări ale imaginii când binoclul este ținut în mână. Deși diametrul obiectivului este mai mic comparativ cu alte modele, calitatea excepțională și acoperirea multistrat produc o imagine de bună calitate. Distanța oculară de 20mm face ușoară folosirea de către purtătorii de ochelari. Câmpul vizual este de 60 de grade.

Cauciucurile ocularelor pot fi ajustate până la cinci poziții. Corpul binoclului este rezistent la apă și umplut cu Nitrogen, rezultând o durată de viață mare. Ajustarea dipotriei se face din partea centrală. Distanța interpupilară este ajustabilă între 52,5mm și 76mm. Capacele frontale pot fi prinse de curea așa încât nu există riscul pierderii lor. Este inclusă o geantă de calitate. Mărimea este de 115 x 105 x 65 mm.

Recenzii

Scrie o recenzie

Binoclu Lacerta 8x32

Binoclu Lacerta 8x32

Un binoclu excelent pentru călătorii - compact, ușor și cu o imagine contrastantă.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania