Binocluri

Informații

Producatori

Binoclu Prooptic 8x21

OPL017

Opticon

Produs nou

Binoclul Prooptic 8x21 este unul practic si solid, cu o calitate buna a constructiei si caracteristici optice performante.

Mai multe detalii

In stoc

80,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate300g
Putere de mărire8x
Diametru lentilă frontală21 mm
Pupilă de ieşire2,6 mm
Tip prismePrisme roof
Geantă de protecţieda
Câmp vizual la 1.000 m131 m

Informatii

Binoclul Prooptic 8x21 este in special recomandat turistilor, celor ce observa natura, si participantilor la jocuri militare. Este perfect pentru observarea evenimentelor sportive si concertelor. 

Puterea de marire de 8x si obiectivul principal de 21mm sunt standarde, ceea ce garanteaza ca echipamentul va fi util in orice conditii de observatii si va va oferi imagini luminoase, clare si pline de contrast. Suprafetele optice sunt acoperite cu fluorura de magneziu ce creste factorul de transmisie a luminii si garanteaza imagini in culori naturale. Acoperirea multistrat impiedica reflexiile interne nedorite, tipice pentru binoclurile din clasa inferioara.

In partea centrala a binoclului se afla prismele de tip German Schmidt-Pechan. Astfel este asigurat un camp vizual mare, mentinandu-se dimensiunile reduse. Binoclul incape in buzunarul de la piept, in rucsac, fiind intotdeauna la indemana cand apare ceva interesant. Focalizarea este centrala, ea se face extrem de rapid. Binoclul permite reglarea dioptriei.

Corpul usor si durabil este din aluminiu imracat intr-un strat de cauciuc protector. Acesta previne deteriorarea binoclului, absoarbe socurile si garanteaza o prindere sigura.

In setul inclus gasiti o husa protectoare ce poate fi prinsa la brau, si o curea de sustinere.

Recenzii

Scrie o recenzie

Binoclu Prooptic 8x21

Binoclu Prooptic 8x21

Binoclul Prooptic 8x21 este unul practic si solid, cu o calitate buna a constructiei si caracteristici optice performante.