Binocluri

Informații

Oferte speciale

Producatori

Binoclu ZEISS Victory 8x56 T RF

16565

Zeiss

Produs nou

Binoclul cu obiectiv de 56 mm a devenit pentru practicanții de vânătoare la pândă din Europa Centrală o componentă indispensabilă a echipamentului lor.

Mai multe detalii

În 5-8 zile

14 500,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate1150 g
Distanță de vizualizare17 mm
Acoperire antireflexfazica, completa, multipla
Putere de mărire8x
Diametru lentilă frontală56 mm
Pupilă de ieşire7 mm
Tip prismePrisme roof
Material sticlăsticlă fluorit
Cupe ocularextensibil
Distanţă interpupilară57-76 mm
Sistem de focalizareFocalizare centrală
Geantă de protecţieda
Câmp vizual la 1.000 m115 m
Limita de focalizare în apropiere5m
Intensitate luminoasă49
Factor de întunecare21,2
Culoarenegru
Lungime194 mm
Oculare pentru purtători de ochelarida
Rezistent la stropireda
Compensare dioptrii+/- 3,5
Lățime139 mm

Informatii

Binoclul cu obiectiv de 56 mm a devenit pentru practicanții de vânătoare la pândă din Europa Centrală o componentă indispensabilă a echipamentului lor.

Ambele binocluri cu luminozitate ridicată, Victory 8x56 T* RF și Victory 10x56 T* RF de la Carl ZEISS sunt primele binocluri pentru crepuscul din clasa 56 mm cu telemetru cu laser integrat și sistem BIS®. Aceste binocluri performante sunt premiere mondiale care adaugă multă valoare domeniului de vânătoare și care oferă o gamă unică de servicii. Binoclurile pot fi utilizate cu succes nu doar la vânătoarea la pândă de noapte după mistreți sau vulpi ci și la vânătoarea la pândă pe timp de zi sau vânătoarea la dibuit. Modelele 8x56 și 10x56 standard și compacte cu dimensiuni și greutate corespunzătoare sunt echipate cu cel mai modern sistem electronic, putând fi folosite chiar și în întunecimea nopții: pentru o împușcătură precisă pe o distanță medie sau mare este esențial ca vânătorul să cunoască distanța până la țintă. În special într-o zonă necunoscută, la vânătoarea în câmp deschis și la munte, vânătorul nu se mai bazează pe estimări. Tehnica modernă cu laser a binoclurilor Victory 8x56 T* RF și 10x56 T* RF îi oferă posibilitatea ca atât ziua cât și în crepuscul să determine exact distanța, să identifice corect animalele sălbatice și în același timp să determine punctul de control (oprire la o înălțime sau adâncime mai mare x cm). Datorită măsurării distanței și a sistemului BIS® sunt create condițiile pentru o împușcătură precisă, expertă iar ”împușcătura ratată” este prevenită la distanțe mici. Cu noul obiectiv cu un diametru de 56 mm modelul RF 56 este în plus însoțitorul ideal pentru vânătoarea la pândă până noaptea târziu: optica inovativă performantă oferă chiar și pe întuneric imagini luminoase și cu contrast ridicat, care încântă pe oricine.

Noile binocluri Victory 8x56 T* RF și Victory 10x56 T* RF de la Carl ZEISS combină toate așteptările atât pe timp de zi cât și în crepuscul pentru o experiență unică de observare, cu totul nouă pentru această clasă și anume măsurarea precisă a distanței și în plus numirea exactă a punctului de oprire. Este un lucru unic care impune un nou standard. Cu aceste produse, o combinație de succes dintre optica clasică și electronica modernă, Carl ZEISS așează încă o piatră de temelie în domeniul opticii de vânătoare. 

Noile modele Victory RF oferă o performanță optică de vârf: obiectivele de 56 mm cu patru elemente, acromate, cu lentile din fluorină reprezintă garanția unei imagini deosebit de clare și cu contrast ridicat, prismele Abbe-König și acoperirea specială antireflex a lentilelor oferă un grad ridicat de transmisie a luminii și creează astfel o performanță extraordinară în crepuscul și la vânătoarea la pândă de noapte. Acest lucru permite o identificare detaliată a animalelor sălbatice, chiar și la ultima rază de soare. Ca și la modelele 45 RF optica de transmisie a fost integrată în binocluri. Rezultatul convinge prin designul armonios și atractiv, precum și prin ergonomia excepțională a acestui model.

Telemetrul digital cu laser

Modelele Victory RF sunt echipate cu un laser performant și un sistem electronic modern și garantează o măsurare deosebit de rapidă a distanței între 10 metri și 1200 de metri: durata de măsurare a laserului invizibil din clasa 1 este sub o secundă pentru orice distanță. Rezultatul de măsurare este reflectat sub formă de 4 cifre pe un display cu LED iluminator cu reglare automată a luminozității, care poate fi citit ușor în orice de condiții de lumină. Vânătorul activează sistemul electronic prin apăsarea tastei de măsurare, iar dacă ține tasta apăsată marcajul ținei va fi vizibil în imagine. La eliberarea tastei măsurarea este imediat efectuată (principiul “One-Touch“). Astfel, în primul rând, măsurătorile incorecte, datorate întârzierii și mișcării accidentale a aparatului și astfel și a razei de măsurare, sunt excluse. Obiectul nu va fi astfel vizat în mod eronat în fața sau în spatele țintei, cea mai comună cauză a erorilor de măsurare și a ratărilor inexplicabile. În al doilea rând, datorită tastei unice se reduce considerabil și timpul de măsurare. Modul Scan pentru măsurarea țintei mici și în mișcare și comutatorul electronic integrat pentru a schimba între unitățile de măsurare metru și yard, lărgesc spectrul de servicii.

Sistemul BIS 

Sistemul BIS® al modelelor Victory RF de la Carl ZEISS este prima integrare a unui calculator balistic într-un binoclu performant la nivel mondial. Nu doar cunoașterea distanței exacte până la animalul sălbatic este condiția esențială pentru succesul vânătorii, la fel de importantă este și cunoașterea traiectoriei muniției utilizate și a corecției necesare a punctului de impact. Mai exact, câți centimetri sau inch pe o distanță individuală peste sau sub țintă sunt necesari pentru ca ținta să fie atinsă exact. Sistemul BIS® integrat oferă utilizatorului întotdeauna informația exactă. În funcție de curba balistică aleasă și de distanța măsurată, punctul ”corect” de impact este afișat instantaneu pe display după informațiile distanței. Dacă de exemplu este afișat pe display ”H10” aceasta înseamnă că vânătorul trebuie să fixeze ținta la 10 cm în sus.  

Înainte de prima utilizare a acestor binocluri versatile vânătorii aleg – cu ajutorul tabelelor de balistică muniția folosită sau printr-un test punctul de impact al armei și muniția la 300 m - dintre cele 6 curbe balistice salvate potrivite pentru binoclurile Victory 8x56 T* RF sau 10x56 T* RF. Pe internet găsiți pe www.ZEISS.de/BIS o posibilitate deosebit de confortabilă de a găsi între 1800 de tipuri de cartușe, cartușul potrivit și astfel să determinați rapid curba balistică potrivită. Intrarea curbei (de exemplu EU 1) este necesară numai o dată, cu excepția cazului în care vânătorul utilizează alternativ mai multe arme, calibre sau gloanțe cu date balistice diferite. Cele șase curbe balistice salvate reprezintă traiectoriile celor mai obișnuite calibre de vânătoare. Selecția este extrem de practică, arma poate fi utilizată atât prin reglare la 100m, cât și prin DRO (distanța de reglaj optimă). Pentru modul US puteți alege între reglarea la 100 yarzi sau 200 yarzi. Calculatorul balistic ia în calcul automat distanțele diferite de reglare. Această decuplare unică a curbelor balistice și a distanțelor de reglare sunt dezvoltate împreună cu utilizatorii experimentați și garantează vânătorilor cea mai mare flexibilitate posibilă. 

Mecanica

Noile modele de binocluri au o carcasă de magneziu robustă și ușoară și o armătură din cauciuc protejată împotriva șocurilor și a loviturilor. Rotița mare de focalizare, tasta pentru măsurarea distanței și tasta Set pentru sistemul BIS® sunt poziționate ergonomic. Cupele de cauciuc pot fi setate pe patru poziții și pot fi demontate ușor pentru curățare.

Acoperirea antireflex LotuTec®

Modelele Victory RF sunt echipate cu stratul antireflex LotuTec® inovator: stratul protector LotuTec® acționează asupra lentilei obiectivului și a ocularului ca o frunză de lotus. Acesta lasă apa să se scurgă fără reziduuri de pe lentilă și permite o curățare ușoară. Astfel vânătorul are mereu o vedere clară, chiar și pe ploaie.  

Sumar

Printre calitățile excepționale ale ambelor modele de binocluri noi cu diametrul obiectivului de 56 mm preferat în Europa Centrală se numără noua optică de vârf de la Carl ZEISS, care se caracterizează prin imagini excepțional de clare și pline de contrast în timpul zilei și chiar la ultima rază de lumină este garantată o performanță superioară. Mai mult, binoclurile sunt dotate cu un telemetru digital cu laser cu o rază de 1200 m (1300yd) și un calculator balistic inovativ. Posibilitatea de a menține distanța de reglare obișnuită de 100m sau DRO este deosebit de practică și confortabilă. Datorită operațiunii extrem de facile și rapide aceste modele sunt foarte practice și devin rapid cele mai importante binocluri pentru aplicații multiple.

Livrarea conține o curea de neopren, o geantă cordura de calitate superioară, capace de protecție pentru obiectiv și ocular și o baterie.

 

Recenzii

Scrie o recenzie

Binoclu ZEISS Victory 8x56 T RF

Binoclu ZEISS Victory 8x56 T RF

Binoclul cu obiectiv de 56 mm a devenit pentru practicanții de vânătoare la pândă din Europa Centrală o componentă indispensabilă a echipamentului lor.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania