Binocluri

Informații

Producatori

Binoclu Swarovski EL Swarovision 8,5x42

17810

Swarovski

Produs nou

Tehnologia Swarovision revoluţionară de la Swarovski Optik permite la noile binocluri EL 42 o calitate a imaginii neatinsă până acum.  

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

10 412,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate795 g
Distanță de vizualizare20 mm
Acoperire antireflexcompletă, multiplă
Putere de mărire8,5x
Diametru lentilă frontală42 mm
Pupilă de ieşire4,9 mm
Tip prismePrisme roof
Material sticlăsticlă fluorit
Distanţă interpupilară56-74 mm
Sistem de focalizareFocalizare centrală
Geantă de protecţieda
Câmp vizual aparent60 grade
Câmp vizual real7,6 grade
Câmp vizual la 1.000 m133 m
Limita de focalizare în apropiere1,5 m
Intensitate luminoasă24
Factor de întunecare18,9
CuloareVerde
Lungime160 mm
Oculare pentru purtători de ochelarida
Rezistent la stropireda
Compensare dioptrii+/-5
Lățime122 mm
Înălțime61 mm

Informatii

SWAROVISION - calitate optică nou definită

Tehnologia Swarovision revoluţionară de la Swarovski Optik permite la noile binocluri EL 42 o calitate a imaginii neatinsă până acum. Combinaţia dintre lentilele FIELD FLATTENER, optica HD şi învelişul optimizat asigură o rezoluţie impresionantă a imaginii pe întregul câmp vizual şi garantează o redare fidelă a culorilor. Datorită distanţei de privire mare pot profita şi purtătorii de ochelari de un câmp vizual larg, complet.

Noua mecanică de focalizare - distanţă de focalizare minimă unică

Noua rotiţă de focalizare cu o combinaţie unică între componente tari şi moi asigură stabilitate şi o prindere fermă. Mecanica sistemului de focalizare funcţionează deosebit de uşor şi fără joc. Astfel noul model EL este comod la utilizare şi precis. Pentru o experienţă de observare completă şi perfectă. Cu doar două rotaţii treceţi de la distanţa minimă de focalizare neegalată de 1,5 m la infinit. Noul binoclu EL devine într-o clipă o ”lupă”. Puteţi observa, de exemplu, libelule sau fluturi. Noul sistem de focalizare permite o corecţie a defectului de vedere de cel puţin 6 dioptrii. În plus acesta oferă un sistem integrat de compensare a dioptriilor de +/- 5dpt pentru a compensa diferenţele de privire dintre ochi. La utilizarea fără ochelari există un spaţiu maxim pentru ajustarea individuală a clarităţii. 

Priza unică EL - funcţionalitate neegalată

Noua serie EL impresionează cu un design elegant dovedit marca EL şi prinderea complet funcţională. Priza şi mecanismul de focalizare sunt concepute astfel încât binoclul să poată fi ţinut în siguranţă şi cu o singură mână şi să poată fi manevrat comod. Chiar şi cu mănuşi. Toate părţile structurale sunt realizate din metal uşor de înaltă calitate - pentru stabilitate şi robusteţe maxime. Binoclurile EL impresionează în egală măsură datorită carcasei din magneziu optimizată din punct de vedere al greutăţii şi datorită greutăţii totale foarte reduse (de exemplu modelul EL 8,5x42 are 795 grame). Designul deosebit de suplu şi armătura de cauciuc aderentă asigură observaţii confortabile chiar şi în excursii îndelungate.

Recenzii

Scrie o recenzie

Binoclu Swarovski EL Swarovision 8,5x42

Binoclu Swarovski EL Swarovision 8,5x42

Tehnologia Swarovision revoluţionară de la Swarovski Optik permite la noile binocluri EL 42 o calitate a imaginii neatinsă până acum.  

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania