Binocluri

Informații

Oferte speciale

Producatori

Binoclu Swarovski EL Swarovision 12x50

21684

Swarovski

Produs nou

Seria EL 50 SWAROVISION oferă celor care fac observaţii în natură şi ornitologilor un instrument profesional pentru orice situaţie.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

11 339,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate998 g
Distanță de vizualizare19 mm
Acoperire antireflexcompletă, multiplă
Putere de mărire12x
Diametru lentilă frontală50mm
Pupilă de ieşire4,2 mm
Tip prismePrisme roof
Material sticlăsticlă fluorit
Distanţă interpupilară56-74 mm
Sistem de focalizareFocalizare centrală
Geantă de protecţieda
Câmp vizual aparent63 grade
Câmp vizual real5.7 grade
Câmp vizual la 1.000 m100 m
Limita de focalizare în apropiere2.8 m
Intensitate luminoasă17.6
Factor de întunecare24,5
Lungime174 mm
Filet de fixare pe trepiedda
Oculare pentru purtători de ochelarida
Rezistent la stropireda
Compensare dioptrii+/-4
Lățime134 mm
Înălțime67 mm

Informatii

SWAROVSKI OPTIK şi-a extins gama premiată de produse EL într-o noua serie de binocluri. Cu binoclurile EL 50 SWAROVISION producătorul de optică de lungă distanţă austriac a impus noi standarde privind recunoaşterea detaliilor. 
La observaţiile în natură cele mai mici detalii sunt hotărâtoare. Din acest motiv SWAROVSKI OPTIK oferă celor care fac observaţii în natură şi ornitologilor cu seria EL 50 SWAROVISION un instrument profesional pentru orice situaţie. Priza specială EL permite o utilizare simplă şi o stabilitate maximă a binoclului, astfel încât binoclul EL 50 SWAROVISION cu putere de mărire mai ridicată să poată fi utilizat fără vibraţii. Datorită diametrului mare al obiectivului rezoluţia este mai mare, luminozitatea imaginilor este mai ridicată şi astfel recunoaşterea detaliilor este mai bună chiar şi în condiţii de lumină slabă. Observaţiile sunt mai valoroase cu binoclul EL 50 SWAROVISION care combină experienţa cu precizia optică. 

Tehnologia SWAROVISION
Tehnologia unică SWAROVISION constă din utilizarea lentilelor Field Flattener, optica HD, tehnologia inovatoare a învelişurilor protectoare şi o distanţă interpupilară mare. Această combinaţie asigură imagini cu contrast ridicat şi clare până la marginile exterioare şi un câmp vizual larg întreg şi pentru purtătorii de ochelari. În plus noile binocluri EL 50 SWAROVISION sunt echipate cu învelişuri mai sofisticate şi straturi antireflex îmbunătăţite, perfecte pentru aceste produse. Acest lucru garantează o redare îmbunătăţită a culorilor - pentru observaţii impresionante chiar şi în crepuscul.

Recenzii

Scrie o recenzie

Binoclu Swarovski EL Swarovision 12x50

Binoclu Swarovski EL Swarovision 12x50

Seria EL 50 SWAROVISION oferă celor care fac observaţii în natură şi ornitologilor un instrument profesional pentru orice situaţie.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania