Binocluri

Informații

Producatori

Binoclu Swarovski SLC 8x42 HD Mareste

Binoclu Swarovski SLC 8x42 HD

19158

Swarovski

Produs nou

Swarovski Optik a continuat dezvoltarea seriei SLC de succes şi prezintă modelele 8x42 şi 10x42 cu lentile HD noi cu fluorit.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

8 471,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate810 g
Distanță de vizualizare18,5 mm
Acoperire antireflexfazica, completa, multipla
Putere de mărire8x
Diametru lentilă frontală42 mm
Pupilă de ieşire5,3 mm
Tip prismePrisme roof
Material sticlăsticlă fluorit
Distanţă interpupilară56-74 mm
Sistem de focalizareFocalizare centrală
Geantă de protecţieda
Câmp vizual aparent61 grade
Câmp vizual real7,8 grade
Câmp vizual la 1.000 m136 m
Limita de focalizare în apropiere1,9 m
Intensitate luminoasă28.1
Factor de întunecare18.3
CuloareVerde
Lungime149 mm
Filet de fixare pe trepiedda
Oculare pentru purtători de ochelarida
Rezistent la stropireda
Compensare dioptrii+/-4
Lățime120 mm
Înălțime63 mm

Informatii

Swarovski Optik a continuat dezvoltarea seriei SLC de succes şi prezintă modelele 8x42 şi 10x42 cu lentile HD noi cu fluorit. Acest sistem de lentile special reduce aberaţiile cromatice şi oferă astfel imagini cu contrast ridicat în culori naturale. Optica HD performantă garantează imagini cu luminozitate foarte mare de cea mai bună calitate cu margini extrem de clare şi permite astfel vizualizarea subtilităţilor decisive şi a detaliilor fascinante a lumii animalelor şi plantelor. 

Pe lângă optica HD, modelele SLC 42 HD sunt prevăzute cu învelişuri speciale optimizate ale lentilelor şi prismelor, cum ar fi SWARODUR, SWAROTOP şi SWAROBRIGHT. Acestea susţin efectul lentilelor HD şi permit observaţii de calitate în condiţii de lumină slabă şi în crepuscul. În plus învelişul SWAROCLEAN de pe lentilele ocularului şi obiectivului impresionează datorită efectului ”non-stick” şi uşurează astfel curăţarea petelor de murdărie dificile cum ar fi urmele de apă sau răşina.

Schimbare rapidă între focalizarea de aproape şi la depărtare datorită noii mecanici a sistemului de focalizare 
Noua rotiţă de focalizare realizată din componente tari şi moi este stabilă şi uşor de manevrat în orice condiţii de vreme. Mecanica sistemului de focalizare funcţionează deosebit de uşor şi fără joc, binoclul SLC 42 HD putând fi utilizat cu precizie şi cu mănuşi. Cu doar o rotaţie şi jumătate puteţi schimba rapid focalizarea de la distanţa minimă de 2 m la infinit. În plus la utilizarea fără ochelari binoclurile SLC 42 HD oferă un spaţiu mare de joc pentru ajustarea individuală a clarităţii. Noua mecanică a sistemului de focalizare permite o corecţie a defectului de vedere de cel puţin 6 dioptrii iar sistemul integrat de compensare a dioptriilor poate corecta diferenţele de privire de +/- 4 dpt. 
În plus binoclul SLC 42 HD oferă şi purtătorilor de ochelari posibilitatea a vizualiza întregul câmp vizual şi de a profita de imaginile cu luminozitate ridicată. De exemplu binoclul SLC 8x42 HD cu un câmp vizual de 136 de metri oferă cea mai bună perspectivă din această clasă. Cupele de cauciuc rotative detaşabile stabile se reglează individual şi se pot fixa pe 3 niveluri.

Carcasă de magneziu uşoară şi ergonomie optimizată
Datorită noii carcase de magneziu rezistente noile binocluri SLC 42 HD sunt mai uşoare decât modelele precedente. Acest avantaj este evident mai ales la observaţiile lungi şi în excursiile obositoare. În ciuda greutăţii reduse de numai 800 de grame, carcasa din magneziu garantează o robusteţe ridicată a binoclului fără să afecteze calitatea optică. Datorită designului suplu şi compact şi a armăturii de cauciuc cu textură pentru degete, binoclul stă perfect în mână în orice situaţie.

Recenzii

Scrie o recenzie

Binoclu Swarovski SLC 8x42 HD

Binoclu Swarovski SLC 8x42 HD

Swarovski Optik a continuat dezvoltarea seriei SLC de succes şi prezintă modelele 8x42 şi 10x42 cu lentile HD noi cu fluorit.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania