Binocluri

Informații

Oferte speciale

Producatori

Binoclu Levenhuk Nelson 8x30

72108

Levenhuk

Produs nou

Binoclul modern Levenhuk Nelson 8x30 Marine va fi o alegere perfecta pentru iubitorii de pescuit, excursii maritime și sporturi nautice.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

570,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Putere de separație6,5"
Câmp vizual8 grade
Distanță de vizualizare18 mm
Acoperire antireflexcompletă, multiplă
Putere de mărire8x
Diametru lentilă frontală30 mm
Pupilă de ieşire3,7 mm
Tip prismePrisme porro
Material sticlăBaK-4
Distanţă interpupilară56-76 mm
Sistem de focalizarefocalizare individuala
Câmp vizual la 1.000 m139m
Limita de focalizare în apropiere3 m
Intensitate luminoasă14
Factor de întunecare15,4
Rezistent la stropireda
Compensare dioptrii+/-5
Temperatura de operare−20… +55
gradul de rezistenta la apaIPx5

Informatii

Acest instrument optic puternic, cu mărire de 8x, va permite să observați în detaliu obiectele îndepărtate. Un câmp larg de vedere asigură observarea confortabilă a liniei maritime.

O caracteristică specială a acestui model este o busolă încorporată și un telemetru. Busola indică direcția spre obiect. Valoarea diviziunii este de 1°. nordul este la 360 ​°, sudul este la 180°, estul este de 90°, iar vestul este la 270°. Busola este echipata cu lumină alimentată de două baterii LR44.

Trebuie să cunoașteți fie mărimea (înălțimea) obiectului observat, fie distanța față de acesta pentru a lucra cu telemetrul. Puteți calcula un parametru necunoscut pe baza indicațiilor telemetrului, folosind o formulă specială.

Sistemul optic al acestui model se bazează pe prismele Porro. Elementele optice sunt realizate din sticlă de calitate BaK-4. Lentilele cu acoperire multiplă creează o imagine luminoasă și detaliată.

Carcasa este fabricată din plastic durabil. Acoperirea cauciucată protejează aceste binocluri de loviturile accidentale. Acest instrument optic are o aderență bună; nu va aluneca din mâini. Carcasa ermetică este umplută cu azot pentru a împiedica formarea de condens intre lentile. Binoculul Levenhuk Nelson 8x30 Marine vine într-un corp plutitor impermeabil la apă: dacă va cadea accidental în apă, nu se va scufunda, lentilele și prismele nu vor fi deteriorate. Adăugați o curea plutitoare Levenhuk FS10 luminoasa și nu se va pierde niciodată!

Puteți regla cu ușurință distanța interpupilară. Cupele ocularelor se pot plia, ceea ce asigură observații confortabile pentru persoanele care poartă ochelari. Este convenabil să observați și cu ochelari de soare.

Este disponibilă ajustarea dioptrica a ocularelor. Există focalizare individuală a fiecărui ocular - acesta este tipic pentru binoclurile marine. Fiecare tub optic este focalizat separat; nu există o roată centrală de focalizare. Puteți monta acest instrument optic pe un trepied - pe soclul binoclulu există o prindere pentru trepied specială.

Caracteristici:

    
Binoclu marin plutitor cu telemetru încorporat și busolă cu iluminare
    
Umplut cu  azot și cu o carcasă impermeabilă (clasa IPX7)
    
Sisteme optice de calitate din sticlă BaK-4 cu acoperire antireflex
    
Adaptabilitate la trepied

Kitul include:

    
Binoclu
    Capace o
culare și lentile
    
Curea
   
Husa
   
Laveta curatare
    
Două baterii LR44
    
Ghidul utilizatorului și garanție

Recenzii

Scrie o recenzie

Binoclu Levenhuk Nelson 8x30

Binoclu Levenhuk Nelson 8x30

Binoclul modern Levenhuk Nelson 8x30 Marine va fi o alegere perfecta pentru iubitorii de pescuit, excursii maritime și sporturi nautice.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania