Binoviewer Tecnosky Horizon
Binoviewer Tecnosky Horizon
Binoviewer Tecnosky Horizon
Binoviewer Tecnosky Horizon
Binoviewer Tecnosky Horizon
Binoviewer Tecnosky Horizon
Binoviewer Tecnosky Horizon
Binoviewer Tecnosky Horizon

Binoviewer Tecnosky Horizon

TObinR
In 7-14 zile
2.195,00 lei
cu TVA

Tecnosky prezintă un nou concept de binoviewer, Horizon pentru că deschide noi orizonturi pentru cei care folosesc un telescop newton sau un refractor!

>Câștigă 21 puncte/21,00 lei Câștigă 21 puncte/21,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 21 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 21,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

132.95 Lei x 24 rate

 

Cei care dețin aceste instrumente știu bine cât de greu este să focalizezi cu un binoviewer, chiar și cu corectoare optice care măresc foarte mult distanța focală și prin urmare și măririle. Datorită binoviewer Horizon va fi posibil să observați cu doi ochi chiar și la măriri reduse!

Gândiți-vă cât de satisfăcător ar fi să observați nebuloase și galaxii cu un dobson de 400 mm la doar 88X cu două oculare de 18 mm! Sau să observați obiecte extinse cu un acromat de 150mm la 50x! Înainte nu era posibil, acum se poate cu noul binoviewer Tecnosky Horizon! O altă particularitate este capacitatea de a îndrepta complet imaginea, foarte utilă dacă doriți să observați o panoramă în timpul zilei cu un telescop newton sau cu un refractor.
Deschiderea liberă a prismelor este de 17,3 mm, puțin mică în comparație cu aproximativ 21-22mm a celorlalte binoviewere de pe piață, dar trebuie luați în considerare câțiva factori:
1) Aveți întotdeauna certitudinea că binoviewerul ajunge în focus cu orice instrument, fără adaptoare incomode și adesea voluminoase.
2) Un ocular de 18 mm cu câmp de 60° are un field stop similar cu apertura liberă a binoviewerului Horizon și oferă măriri destul de reduse pe telescoapele dobson clasice și refractoare scurțe; de ex. 88x pe un Dobson 402/1600, o pereche de 40mm plossl cu câmp de 42°  ar oferi 108x cu un  binoviewer normal și 2,7x cu un field stop de 31mm (față de o deschidere liberă de 22mm).
3) De multe ori ocularele cu câmp aparent mare și/sau distanșă de vizualizare mare, datorită schemei optice complexe, au un stop de câmp destul de mic și inferior decât cel teoretic.
Diametru conexiune
1,25”
Alte accesorii
geanta de transport
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.