Binoviewer TS-Optics Astro cu inel de compresie
Binoviewer TS-Optics Astro cu inel de compresie
Binoviewer TS-Optics Astro cu inel de compresie
Binoviewer TS-Optics Astro cu inel de compresie
Binoviewer TS-Optics Astro cu inel de compresie
Binoviewer TS-Optics Astro cu inel de compresie
Binoviewer TS-Optics Astro cu inel de compresie
Binoviewer TS-Optics Astro cu inel de compresie
Binoviewer TS-Optics Astro cu inel de compresie
Binoviewer TS-Optics Astro cu inel de compresie

Binoviewer TS-Optics Astro cu inel de compresie

TSBinoansatz
In 7-14 zile
1.100,00 lei
cu TVA

Binoviewer-ul de la TS a fost conceput special pentru utilizarea cu telescoape și oferă o vizualizare confortabilă cu ambii ochi.

>Câștigă 11 puncte/11,00 lei Câștigă 11 puncte/11,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 11 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 11,00 lei.
 

Conceput de TS Optics, acest binoviewer de înaltă calitate a fost dezvoltat special pentru telescoapele astronomice. Binoviewer-ul TS nu este un accesoriu de microscop convertit, ci o construcție de calitate concepută pentru utilizare practică cu telescoape.

Avantajele imaginii binoculare: Pur și simplu închideți un ochi și comparați imaginea. Veți observa mai puține detalii și veți obosi mai repede. Din acest motiv, observația este de obicei mai relaxată cu binoviewer decât cu un singur ochi. Observațiile astronomice cu TS binoviewer are și avantaje:

♦ Observațiile nu sunt obositoare și sunt mai relaxate.

♦ Detaliile fine, mai ales la Lună și planete, sunt mai bine percepute decât cu un singur ochi. Acest lucru se întâmplă prin suprapunerea informațiilor despre imagine de la ambii ochi în creier.

♦ Vederea este mai bine compensată, de asemenea o realizare a creierului.

♦ Există o impresie de mărire mai mare și o imagine mai contrastantă.

♦ Nebuloasele, roiurile și galaxiile pot fi de asemenea observate bine. În ciuda faptului că lumina este distribuită la două prisme, doar pare mai slabă, dar cu atât mai strălucitoare. Un roi globular sau o nebuloasă strălucitoare pare mai structurată și chiar oferă un ușor efect tridimensional.

Caracteristicile TS binoviewer:

Cu binoviewer-ul TS, nu există compromisuri.

♦ Ocularele sunt fixate exact pe axa optică de un inel de compresie. Inelul de alamă prinde ocularul și îl centrează în același timp. Prin urmare, înclinarea devine imposibilă, imaginile duble sunt evitate.
♦ Similar unui binoclu bun, diferențele de dioptrii sunt compensate de un micro-focuser. Binoviewer-urile mai simple nu oferă acest lucru, trebuie să scoateți un ocular puțin, astfel scăzând precizia.
♦ Cu numai 100 mm lungime, TS binoviewer are o lungime optică scurtă. Cu un corector adecvat pentru calea optică, acesta poate fi complet compensat, făcând posibilă și utilizarea cu telescoapele newton. Corectorul este pur și simplu înșurubat în filetul conexiunii de 1,25” dinspre telescop a binoviewer-ului.
♦ Prismele binoviewer-ului sunt supradimensionate și bineînțeles cu acoperire multiplă antireflex. Dacă vă uitați în binoviewer fără oculare, veți vedea o deschidere circulară fără umbrire laterală. Reflexele deranjante sau imaginile multiple sunt evitate în mod fiabil. Vă puteți concentra exclusiv asupra obiectului.
♦ Binoviewer-ul este livrat cu o carcasă solidă, toate conexiunile sunt acoperite de capace de protecție. Astfel, binoviewer-ul va arăta ca nou chiar și după mulți ani.
Ușor de utilizat cu aproape toate telescoapele:
În general, binoviewer-ul TS poate fi utilizat cu orice telescop cu focuser de 1,25" sau 2".
♦ Toate telescoapele cu focalizare internă (Schmidt-Cassegrain, Maksutov etc.) permit adaptarea directă a binoviewer-ului. Gama de reglare este suficient de mare.
♦ Telescoapele refractoare cu focalizatoare de 2" au o distanță de lucru generoasă de la focalizator la planul focal. Dacă utilizați o diagonală de 1,25" corectorul TSGWK16 - 1,6x va fi suficient. De asemenea, telescoapele newtoniene concepute pentru astrofotografie oferă o distanță adecvată.
♦ Telescoapele newtoniene cu distanță mai mică sau refractoarele cu diagonala de 2” - oriunde nu există prea mult spațiu pentru focalizare - au nevoie de corectorul mai puternic TSGWK26.
♦ Strângerea perfectă a ocularelor prin inele de compresie - nu este posibilă înclinarea, deci nu există imagini duble
♦ Reglare fină a dioptriei și micro-focalizare prin roata dedicată - nu este necesară tragerea ocularelor înapoi.
♦ Prisme cu dimensiuni generoase, cu deschidere liberă de 23 mm, fără umbriri laterale pentru o iluminare bună
♦ Fără reflexe sau imagini multiple prin multi-acoperire optică completă și înnegrire internă îngrijită
♦ Prisme foarte bine ajustate - fără imagini duble!
♦ O lungime optică de doar 100 mm - împreună cu corectorul corespunzător, este posibilă utilizarea binoviewer-ului cu telescoape newton
♦ Doar 525 de grame - potrivit și pentru focalizatoare mai simple.
Greutate
535 g
Diametru conexiune
1,25”
Acoperire antireflex
completă, multiplă
Distanţă interpupilară
54-74 mm
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.