Camera CCD Celestron Skyris 618M Mono
Camera CCD Celestron Skyris 618M Mono
Camera CCD Celestron Skyris 618M Mono
Camera CCD Celestron Skyris 618M Mono

Camera CCD Celestron Skyris 618M Mono

95511
7-14 zile
2.490,00 lei
cu TVA

Indiferent dacă sunteți un utilizator avansat sau un începător, vă va face placere să creați astrofotografii frumoase cu camera CCD astronomică Skyris.

>Câștigă 24 puncte/24,00 lei Câștigă 24 puncte/24,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 24 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 24,00 lei.
 

Surprindeti Soarele, Luna și planetele ca niciodată înainte și creați imagini clare și de înaltă rezoluție. Camerele Skyris sunt primele care oferă conexiuni ultra-rapide USB 3.0 combinate cu cele mai populare cipuri Sony CCD folosite pentru imagini planetare. Skyris are, de asemenea, un design proiectat de Celestron, care ajută la disiparea căldurii pentru a minimiza efectul zgomotului termic asupra CCD-ului.

Celestron, parteneri cu  Imaging Source
De ani de zile,  Imaging Source a furnizat astronomilor amatori camere CCD de înaltă calitate care ridică imaginile planetare luate de amatori de la un hobby ocazional, la o formă de artă. Camerele astronomice Imaging Source sunt cunoscute pentru calitate, valoare și performanță ridicată. Acum, Celestron a colaborat exemplar cu The Sources Imaging pentru linia Skyris.

Skyris 618M utilizeaza senzorul Sony ICX618ALA CCD
Unele dintre camerele digitale cele mai avansate aleg acest senzor Sony CCD. Este perfect potrivit pentru imagistica planetară datorită vitezei, sensibilității, dimensiunii pixelilor și senzorului. Cu 618M, veți putea capta până la 120 de cadre pe secundă. Veți aduna mai multe date în mai puțin timp și veți capta momentele scurte de aer stabil pentru a crea cele mai clare imagini planetare. Acest senzor mic are o dimensiune mare a pixelilor, ceea ce îl face ideal pentru telescoape cu lungime focală lungă precum Schmidt-Cassegrain și EdgeHD.

Senzor monocrom pentru o sensibilitate maximă
Skyris 618M este o cameră monocromă, oferindu-vă o mare sensibilitate pentru captarea celor mai bune astrofotografii posibile. Fie utilizați camera pentru a capta imagini strălucitoare alb-negru ale planetelor și a Lunii, fie atașați filtre colorate și roata de filtre pentru a crea propriile imagini planetare color. Camerele Skyris nu au sticla optică. Acest lucru face mai ușoară curățarea camerei dumneavoastra și asigură o transmisie maximă a luminii fără risc de reflexie internă.

Include software-ul Celestron iCap
Toate camerele Skyris includ software-ul Celestron iCap și de suprapunere, numai pentru sistemele Windows. Software-ul iCap vă permite să controlați cu ușurință camera, să captati imaginile sau fișierele video și să le exportați. Apoi, veți exporta imaginile sau filmele în software-ul de suprapuere, unde puteți filtra cele mai bune imagini și le puteți suprapune pentru a crea imaginea finala.

Caracteristici:

- Senzorul CCD monocrom Sony EXview HAD ICX618ALA
- Conexiunea USB 3.0 de mare viteză oferă cea mai rapidă rată de cadre posibilă (compatibilă și cu USB 2.0)
- Descărcări de până la 120 de cadre pe secundă, obținând mai multe date în mai puțin timp
- Capabil de expuneri mai rapide decât 1/100sec
- Ieșire pe 12 biți oferă un interval dinamic superior

Rezoluție imagine
640x480
Tip senzor
Cip CCD
Dimensiune chip
4,46 x 3,8 mm
Adâncime bit
12
Imagini pe secundă
120
Dimensiune pixel
5,6 µm
Software
iCap, IC Capture, DirectShow, FireCapture
Temperatura de operare
-40° +40°
Conexiune 2
1,25", filet C
Cameră color
Monocrom
Timp maxim de expunere (min)
10 sec.
Timp minim de expunere
0,005 sec
alimentare
5V DC (USB)
Potrivit pentru
planete
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.