Camere CCD si CMOS

Informații

Oferte speciale

Producatori

Camera Omegon GUIDE 1200b C Color

61032

Omegon

Produs nou

Camera Omegon GUIDE 1200b este o soluție compactă și solidă pentru autoghidaj.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 6 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 6 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 6,00 lei.


690,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate70 g
Lungime62 mm
Sursă de curentUSB
Rezoluție imagine1280x960
Filet filtruda
MaterialAluminiu
Tip senzorCip CMOS
Megapixel1,2
InterfețeUSB 2.0 / ST4
Dimensiune chip4,8 x 3,6 mm
Adâncime bit8
Sisteme de operare suportateWindows 7, Windows 8, Windows 10
Imagini pe secundă28
Dimensiune pixel3,8
Temperatura de operare-10 +50°C
Conexiune 21.25"
Diametru39 mm
RăcireNu
Cameră colorDa
AutoguiderDa

Informatii

Astrofotografie planetară și lunară pentru începători: aceasta este camera foto potrivită pentru a începe explorarea în domeniul fascinant al astrofotografiei sistemului solar. Capturarea de imagini cu Jupiter, Saturn sau cratere pe Lună la fel cum le poți vedea prin ocular îți permite să împărtășești experiențele tale din astronomie cu prietenii și familia. Sau poți să le afisezi pe ecran și să observi Luna și planetele în direct.

Autoghidaj: veți găsi o stea de ghidaj potrivită oriunde pe cer! Nici măcar stelele slabe nu reprezintă o problemă, datorită sensibilității ridicate a acestui senzor CMOS modern. Ghidați cu timpi de expunere scurti și frecvențe de ghidare ridicate pentru a corecta chiar și erorile de urmărire mici ale monturii dumneavoastra. Compatibilitatea nativă cu PHD2 și un port de ghidare integrat ST4 fac din aceasta camera una ideală pentru nevoile dumneavoastra de autoghidaj.

Forma funcțională: Corpul robust din aluminiu anodizat are forma unui ocular de 1,25" și se potrivește fiecărui telescop. Cu o greutate redusă, această cameră nu pune nici o tensiune suplimentară pe echipamentul dumneavoastra. Partea din fata a camerei este dotata cu montura C (cu adaptor) sau filet filtru de 1,25". Acest lucru vă permite să atașați direct lentile CCTV mici sau o selecție vastă de filtre astronomice.

Transmisia: O sticla protejează camera senzorului de praf și umiditate. Camerele color Omegon Pro sunt echipate cu filtru de blocare infraroșu. Senzorii moderni CMOS sunt sensibili la lumina infraroșie, astfel încât o reprezentare corectă a culorii în imaginea finală este posibilă numai prin eliminarea acestor lungimi de undă înainte de captare. Pe de altă parte, camerele mono Omegon Pro au o sticlă antireflex, transparentă pentru o gamă largă de lungimi de undă de la ultraviolet la infraroșu. Puteți adăuga propriile filtre pentru controlul fără restricții asupra curbei de transmisie - de neprețuit pentru astrofotografie avansata și aplicații fotometrice.

Soft de captură convenabil: softul inclus Omegon AstroPhoto Capture permite un control al camerei simplu și ușor de învățat. Setările corecte ale camerei în timpul procesului de captare sunt cruciale pentru astrofotografie. AstroPhotoCapture vă oferă control complet asupra fiecărui parametru al camerei dumneavoastra, fără o interfață supraîncărcată. Tutoriale ușor de urmat acoperă procesul de captare pas cu pas, pentru ca prima sesiune de astrofotografie să fie un succes. Softul este compatibil cu Windows 7,8 și 10.

Compatibilitate: Camerele Omegon Pro sunt compatibile cu o gamă largă de programe de astrofotografie disponibile prin interfețele comune ASCOM și INDI. Compatibilitatea nativă este adăugată și la un număr tot mai mare de programe, cum ar fi PHD2 și N.I.N.A.

Livrare:

     Camera digitala
     Adaptor montare
     CD-ROM cu soft și drivere
     Cablu USB
     Cablu ST4

Recenzii

Scrie o recenzie

Camera Omegon GUIDE 1200b C Color

Camera Omegon GUIDE 1200b C Color

Camera Omegon GUIDE 1200b este o soluție compactă și solidă pentru autoghidaj.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania