Camere CCD si CMOS

Informații

Producatori

Camera Celestron NexImage Solar System Imager

93709

Celestron

Produs nou

Camera CMOS Celestron pentru fotografie lunară și planetară.

Mai multe detalii

În 5 - 8 zile

640,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

TipCameră cmos
Greutate100 g
Diametru conexiune1,25”
Rezoluție imagine1280 x 720
Tip senzorCip CMOS
Megapixel1
InterfețeUSB 2.0
Dimensiune chip3.86 mm x 2.18 mm
Adâncime bit10
Imagini pe secundă30
Dimensiune pixel3.0

Informatii

Celestron oferă o mare varietate de camere foto astronomice de calitate, accesibile și ușor de folosit. Aveți un nou telescop și ați obsevat planetele Saturn și Jupiter. Acum sunteți pregătiți să treceți la următoarea etapă și să le fotografiați. Dar de unde începeți? Celestron NexImage Solar System Imager este soluția perfectă.

NexImage este o cameră foto color care înlocuiește ocularul de 1,25" al telescopului și se conectează cu un PC prin USB 2. Senzorul CMOS cu rezoluția de 1280x720 oferă imagini de o rezoluție înaltă ale Lunii, și suficientă pentru a oferi detalii ale planetelor Jupiter și Saturn. Pachetul NexImage include tot ce aveți nevoie pentru început, inclusiv soft-ul ușor de folosit de la Celestron. Programele iCap și Registax sunt aceleași soft-uri incluse și cu camerele astronomice Celestron mai scumpe.

Doar îndreptați telescopul către Lună sau către o planetă și înregistrați un scurt fișier video. Programul dedicat analizează fiecare cadru, le înlătură pe cele neclare, și le aliniază perfect pe cele păstrate(doar pentru sistemul de operare Windows). Rezultatul este o imagine clară și luminoasă cu multe detalii și culori. Camera NexImage este ideală pentru începutul în astrofotografie mai ales dacă locuiți într-o zonă cu poluare luminoasă redusă. Dacă vedeți planeta pe cer, o puteți fotografia cu NexImage !

Recenzii

Scrie o recenzie

Camera Celestron NexImage Solar System Imager

Camera Celestron NexImage Solar System Imager

Camera CMOS Celestron pentru fotografie lunară și planetară.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania