Camere CCD si CMOS

Informații

Oferte speciale

Producatori

Camera Celestron NexImage Burst Color

95518

Celestron

Produs nou

Camera Celestron NextImage Burst Color cu senzor CMOS Aptina AR0132 de mare calitate.

Mai multe detalii

În 5 - 8 zile

1 690,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

TipCameră cmos
Greutate57 g
Diametru conexiune1,25”
Rezoluție imagine1280x960
Tip senzorCip CMOS
Megapixel1,2
InterfețeUSB
Dimensiune chip3.54mm x 2.69mm
Adâncime bit12

Informatii

Celestron oferă o mare varietate de camere foto astronomice de calitate, accesibile și ușor de folosit. Capturați imagini de mare rezoluție ale planetelor, Lunii și Soarelui cu camera NexImage Burst Color. Această cameră inovativă este ușor de folosit pentru un începător, și în același timp oferă unul din cei mai buni senzori CMOS disponibili. Este compatibilă cu orice telescop computerizat sau necomputerizat dar dotat cu un motor ce urmărește bolta cerească.

Împreună cu softul inclus, NexImage Solar Burst produce detalii uimitoare și oferă imagini ce rivalizează celor obținute cu camere astrofoto ce costă de sute de ori mai mult.

Senzor CMOS ultrasensibil Aptina AR0132. Tehnologia CMOS reprezintă ultimul curent în domeiul astrofotografiei, iar senzorul Aptina AR0132 este pe primul loc. Acesta este versiunea îmbunătățită a popularului senzor MT9M034 ce oferă combinația perfectă între viteză, sensibilitate și preț. Nu veți găsi senzorul Aptina AR0132 la un preț mai bun decât la NexImage Burst.

NexImage Burst Color este o cameră ce vă permite să capturați imagini color instantaneu. Nu este nevoie să faceți expuneri separate pe fiecare culoare în parte. Nu va trebui să investiți în alte filtre și rotiță pentru acestea.

Este ușor să folosiți NexImage Burst Color. Pentru a obține cele mai clare imagini, camera poate înregistra peste 120 de cadre pe secundă. Programul dedicat analizează fiecare cadru, le înlătură pe cele neclare, și le aliniază perfect pe cele păstrate. Rezultatul este o imagine clară și luminoasă cu multe detalii și culori.

Capturarea imaginilor cu NexImage Burst Color este o modalitate minunată de a vă bucura de hobby-ul astrofotografiei.

Recenzii

Scrie o recenzie

Camera Celestron NexImage Burst Color

Camera Celestron NexImage Burst Color

Camera Celestron NextImage Burst Color cu senzor CMOS Aptina AR0132 de mare calitate.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania