Camere CCD si CMOS

Informații

Producatori

Camera Celestron NexImage Burst Monochrome

95519

Celestron

Produs nou

Camera Celestron NextImage Burst Monochrome cu senzor ultrasensibil

Mai multe detalii

7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 17 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 17 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 17,00 lei.


1 790,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

TipCameră cmos
Greutate57 g
Diametru conexiune1,25”
Rezoluție imagine1280x960
Tip senzorCip CMOS
Megapixel1,2
InterfețeUSB
Dimensiune chip3.54mm x 2.69mm
Adâncime bit12

Informatii

Celestron oferă o mare varietate de camere foto astronomice de calitate, accesibile și ușor de folosit. Capturați imagini de mare rezoluție ale planetelor, Lunii și Soarelui cu camera NexImage Burst Monochrome. Această cameră inovativă este ușor de folosit pentru un începător, și în același timp oferă unul din cei mai buni senzori CMOS disponibili. Este compatibilă cu orice telescop computerizat sau necomputerizat dar dotat cu un motor ce urmărește bolta cerească.

Împreună cu softul inclus, NexImage Burst Monochrome produce detalii uimitoare și oferă imagini ce rivalizează celor obținute cu camere astrofoto ce costă de sute de ori mai mult.

Senzor CMOS ultrasensibil Aptina AR0132. Tehnologia CMOS reprezintă ultimul curent în domeiul astrofotografiei, iar senzorul Aptina AR0132 este pe primul loc. Acesta este versiunea îmbunătățită a popularului senzor MT9M034 ce oferă combinația perfectă între viteză, sensibilitate și preț. Nu veți găsi senzorul Aptina AR0132 la un preț mai bun decât la NexImage Burst.

NextImage Burst Monochrome vă oferă cea mai mare sensibilitate pentru a captura cele mai bune imagini astronomice. Atașați o rotiță pentru filtre precum Skyris Filter Wheel pentru a surprinde imagini color.

Este ușor să folosiți NexImage Burst Monochrome. Pentru a obține cele mai clare imagini, camera poate înregistra peste 120 de cadre pe secundă.

Programul dedicat analizează fiecare cadru, le înlătură pe cele neclare, și le aliniază perfect pe cele păstrate. Rezultatul este o imagine clară și luminoasă cu multe detalii și culori.

Capturarea imaginilor cu NexImage Burst este o modalitate minunată de a vă bucura de hobby-ul astrofotografiei.

Recenzii

Scrie o recenzie

Camera Celestron NexImage Burst Monochrome

Camera Celestron NexImage Burst Monochrome

Camera Celestron NextImage Burst Monochrome cu senzor ultrasensibil

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania