Camere CCD si CMOS

Informații

Producatori

Ocular digital Levenhuk T300 PLUS

70361

Levenhuk

Produs nou

Camera digitala Levenhuk T300 PLUS este un instrument recomandat astrofotografilor entuziasti.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

791,73 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru conexiune1,25”
Rezoluție imagine2048x1536
Interfață camerăUSB 2.0
Megapixeli3
Funcție videoda
Material cadru de montareMetal
Tip senzorCip CMOS
Sensibilitate la lumină1.0V/lux
Sisteme de operare suportateMac OS 10.12, Linux Ubuntu 14.04, Windows XP/Vista/7/8/10 (32bit or 64-bit), CPU IntelCore 2 or above; RAM 2GB, USB port 2.0, CD-ROM.
Dimensiune pixel3.2x3.2
SoftwareLevenhuk
Temperatura de operare-10 +50°C

Informatii

Puteti surprinde cerul noptii si obiecte astronomice extinse in detalii incredibile. Camera va permite sa fotografiati planete, Luna, nebuloase, si roiuri stelare. Captati fisiere video fascinante ale spatiului cosmic si ale observatiilor dumneavoastra pe care le puteti distribui online.

Camera Levenhuk T300 este compatibila cu orice model de telescop, indiferent de producator. Se poate instala in orice focuser cu diametru de 1,25", un adaptor special este inclus in pachet. Camera functioneaza atunci cand este conectata la un computer prin intermediul cablului standard USB. Nu este necesara nici o alta sursa aditionala de tensiune intrucat aceasta se face direct de la computer. Pentru a functiona, se utilizeaza un soft special (inclus in pachetul cu CD). Cu ajutorul acestuia puteti sa procesati imaginile: puteti redimensiona imaginile, puteti regla luminozitatea, contrastul si sa salvati rezultatul obtinut. 

Camera digitala produce imagini cu o rezolutie de 2048x1536pixeli. Datorita sensibilitatii ridicate, imaginea va fi intotdeauna luminoasa si detaliata chiar si atunci cand fotografiati roiuri stelare si nebuloase. Pentru a asigura cea mai buna performanta posibila a camerei digitale, asigurati-va ca aceasta este compatibila cu cerintele minime ale sistemului, stabilite de producator. Camera este compatibila cu urmatoarele sisteme de operare: Mac OS, Linux, Windows XP, Windows Vista, si Windows 7/8/10. Portul USB 2.0 este necesar pentru a stabili conexiunea. Ultima versiune de soft pentru Windows suporta opt limbi straine: engleza, franceza, germana, poloneza, rusa, turca, chineza simplificata si traditionala.

Kitul include:

- camera digitala Levenhuk

- adaptor (31.75mm/1.25'')

- cablu USB pentru conexiune la PC sau laptop

- CD cu soft Levenhuk pentru editare imagine

- manual de utilizare

Recenzii

Scrie o recenzie

Ocular digital Levenhuk T300 PLUS

Ocular digital Levenhuk T300 PLUS

Camera digitala Levenhuk T300 PLUS este un instrument recomandat astrofotografilor entuziasti.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania