Camere CCD si CMOS

Informații

Oferte speciale

Producatori

Ocular digital Levenhuk T500 PLUS

70362

Levenhuk

Produs nou

Camera digitala Levenhuk T500 PLUS reprezinta ghidul dumneavoastra catre domeniul astrofotografiei.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

1 150,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru conexiune1,25”
Rezoluție imagine2592x1944
Interfață camerăUSB 2.0
Senzor camerăCMOS
Megapixeli5
Funcție videoda
Sensibilitate la lumină0,53V/lux.sec@550nm
Sisteme de operare suportateMac OS 10.12, Linux Ubuntu 14.04, Windows XP/Vista/7/8/10 (32bit or 64-bit), CPU IntelCore 2 or above; RAM 2GB, USB port 2.0, CD-ROM.
Dimensiune pixel2,2
Temperatura de operare-10 +50°C

Informatii

Acest mic accesoriu va permite sa captati frumusetea cerului instelat si sa impartasiti rezulatele impreuna cu prietenii dumneavoastra. Camera digitala se monteaza direct in focuserul telescopului si transfera imaginile catre monitorul computerului in timp real. Pentru a functiona, se utilizeaza un soft special (inclus in pachetul cu CD). Cu ajutorul acestuia puteti sa procesati imaginile: puteti redimensiona imaginile, puteti regla luminozitatea, contrastul si sa salvati rezultatul obtinut. 

Camera digitala Levenhuk T500 PLUS este un instrument ce functioneaza imediat dupa despachetare. Kitul include tot ce aveti nevoie pentru instalarea si utilizarea camerei. Se poate instala in orice focuser cu diametru de 1,25", un adaptor special este inclus in pachet. Camera functioneaza atunci cand este conectata la un computer prin intermediul cablului standard USB. Cablurile, adaptoarele si softul sunt incluse in pachet.

Pentru a asigura cea mai buna performanta posibila a camerei digitale, asigurati-va ca aceasta este compatibila cu cerintele minime ale sistemului, stabilite de producator. Camera este compatibila cu urmatoarele sisteme de operare: Mac OS, Linux, Windows XP, Windows Vista, si Windows 7/8/10. Portul USB 2.0 este necesar pentru a stabili conexiunea. Ultima versiune de soft pentru Windows suporta opt limbi straine: engleza, franceza, germana, poloneza, rusa, turca, chineza simplificata si traditionala.

Kitul include:

- camera digitala Levenhuk

- adaptor (31.75mm/1.25'')

- cablu USB pentru conexiune la PC sau laptop

- CD cu soft Levenhuk pentru editare imagine

- manual de utilizare

Recenzii

Scrie o recenzie

Ocular digital Levenhuk T500 PLUS

Ocular digital Levenhuk T500 PLUS

Camera digitala Levenhuk T500 PLUS reprezinta ghidul dumneavoastra catre domeniul astrofotografiei.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania