Camere CCD si CMOS

Informații

Oferte speciale

Producatori

Ocular digital Levenhuk T800 PLUS

70363

Levenhuk

Produs nou

Camera digitala Levenhuk T800 PLUS este cel mai puternic model al seriei T PLUS.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

1 385,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru conexiune1,25”
Rezoluție imagine3264x2448
Interfață camerăUSB 2.0
Senzor camerăCMOS
Megapixeli8
Funcție videoda
Sensibilitate la lumină0,31
Sisteme de operare suportateMac OS 10.12, Linux Ubuntu 14.04, Windows XP/Vista/7/8/10 (32bit or 64-bit), CPU IntelCore 2 or above; RAM 2GB, USB port 2.0, CD-ROM.
Dimensiune pixel1.67x1.67
SoftwareLevenhuk
Temperatura de operare-10 +50°C

Informatii

Aceasta camera digitala de 8 megapixeli va permite sa captati imagini cu o rezolutie de pana la 3264x2448 pixeli. Puteti surprinde cerul noptii si obiecte astronomice extinse in detalii incredibile. Camera va permite sa fotografiati planete, Luna, nebuloase, si roiuri stelare. Captati fisiere video fascinante ale spatiului cosmic si ale observatiilor dumneavoastra pe care le puteti distribui online.

Camera Levenhuk T800 este compatibila cu orice model de telescop, indiferent de producator. Se poate instala in orice focuser cu diametru de 1,25", un adaptor special este inclus in pachet. Camera functioneaza atunci cand este conectata la un computer prin intermediul cablului standard USB. Nu este necesara nici o alta sursa aditionala de tensiune intrucat aceasta se face direct de la computer. Pentru a functiona, se utilizeaza un soft special (inclus in pachetul cu CD). Cu ajutorul acestuia puteti sa procesati imaginile: puteti redimensiona imaginile, puteti regla luminozitatea, contrastul si sa salvati rezultatul obtinut. 

Pentru a asigura cea mai buna performanta posibila a camerei digitale, asigurati-va ca aceasta este compatibila cu cerintele minime ale sistemului, stabilite de producator. Camera este compatibila cu urmatoarele sisteme de operare: Mac OS, Linux, Windows XP, Windows Vista, si Windows 7/8/10. Portul USB 2.0 este necesar pentru a stabili conexiunea. Ultima versiune de soft pentru Windows suporta opt limbi straine: engleza, franceza, germana, poloneza, rusa, turca, chineza simplificata si traditionala.

Kitul include:

- camera digitala Levenhuk

- adaptor (31.75mm/1.25'')

- cablu USB pentru conexiune la PC sau laptop

- CD cu soft Levenhuk pentru editare imagine

- manual de utilizare

Recenzii

Scrie o recenzie

Ocular digital Levenhuk T800 PLUS

Ocular digital Levenhuk T800 PLUS

Camera digitala Levenhuk T800 PLUS este cel mai puternic model al seriei T PLUS.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania