Camere digitale microscopie

Informații

Oferte speciale

Producatori

Camera digitala Levenhuk M35 BASE

70352

Levenhuk

Produs nou

Aceasta camera reprezinta modelul introductiv al gamei camerelor digitale Levenhuk, dedicata biologilor incepatori.

Mai multe detalii

In stoc

210,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Rezoluție imagine640x480
Interfață camerăUSB 2.0
Senzor camerăCMOS
Megapixeli0,3
Funcție videoda
Material cadru de montareMetal
Megapixel0,3
Sisteme de operare suportateMac OS 10.12, Linux Ubuntu 14.04, Windows XP/Vista/7/8/10 (32bit or 64-bit), CPU IntelCore 2 or above; RAM 2GB, USB port 2.0, CD-ROM.
Dimensiune pixel5,6x5,6

Informatii

Camera digitala Levenhuk M35 BASE permite inregistrarea intregii munci de cercetare, imediat dupa instalare. Senzorul de 0,3 megapixeli suporta rezolutii ale fisierului video de 640x480pixeli la 30 de cadre pe secunda. Camera este buna pentru familiarizarea cu microfotografia, pentru transmiterea live a studiilor, si pentru crearea fotografiilor pentru amatori si arhivelor video ale observatiilor.

Pentru a incepe inregistrarea doar conectati camera la un laptop sau PC prin intermadiul cablului USB. Camera nu necesita alta sursa exterioara de tensiune, se poate utiliza imediat. Aceasta este compatibila cu tubul pentru oculare de 23,2 mm, insa se poate utiliza si impreuna cu microscoape de alte diametre prin intermediul unui adaptor optional.

Aveti posibilitatea sa transferati imaginile sau fisiere video catre un PC sau laptop in timp real. Pentru a asigura cea mai buna performanta a noii camere digitale, asigurati-va ca aceasta este compatibila cu cerintele minime ale sistemului, stabilite de producator. Camera este compatibila cu urmatoarele sisteme de operare: Mac OS, Linux, Windows XP, Windows Vista, si Windows 7/8/10.

Portul USB 2.0 este necesar pentru a stabili conexiunea. Ultima versiune de soft pentru Windows suporta opt limbi straine: engleza, franceza, germana, poloneza, rusa, turca, chineza simplificata si traditionala. Modelul este compatibil cu tuburile pentru oculare de 23,2mm, insa se poate folosi si cu microscoape de alte diametre utilizand adaptorul (nu este inclus).

Kitul include:

- camera digitala Levenhuk

- cablu USB pentru conexiunea la un PC sau laptop

- CD pentru instalare soft de editare

- manual de utilizare

Recenzii

Scrie o recenzie

Camera digitala Levenhuk M35 BASE

Camera digitala Levenhuk M35 BASE

Aceasta camera reprezinta modelul introductiv al gamei camerelor digitale Levenhuk, dedicata biologilor incepatori.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania