Camere digitale microscopie

Informații

Oferte speciale

Producatori

Camera digitala Levenhuk M130 BASE

70353

Levenhuk

Produs nou

Aceasta camera va permite sa transformati un microscop biologic obisnuit intr-unul digital avansat.

Mai multe detalii

In stoc

310,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Rezoluție imagine1280x1024
Interfață camerăUSB 2.0
Senzor camerăCMOS
Megapixeli1,3
Funcție videoda
Material cadru de montareMetal
Sisteme de operare suportateMac OS 10.12, Linux Ubuntu 14.04, Windows XP/Vista/7/8/10 (32bit or 64-bit), CPU IntelCore 2 or above; RAM 2GB, USB port 2.0, CD-ROM.
Imagini pe secundă7,5
Dimensiune pixel3,6 um

Informatii

Camera digitala va permite sa captati imagini ale probelor, sa inregistrati fisiere video in sase moduri presetate, cu diferite valori ale numarului cadrelor pe secunda sau rezolutii de imagine. Camera Levenhuk M130 BASE este excelenta pentru lecturi si prezentari - puteti afisa pe display tot ceea ce se intampla sub obiectivul microscopului in timp real.

Camera se poate utiliza impreuna cu microscoape biologice sau stereo, indiferent de producator, si care au un tub pentru ocular cu diamtrul de 23,2mm. Prin utilizarea unui adaptor (ce se achizitioneaza separat), puteti instala camera in microscoape de alte diametre. Camera se instaleaza in locul ocularului si se conecteaza la PC sau laptop prin cablul USB. Pentru a putea beneficia de tot ce ofera aceasta camera, nu uitati sa instalati softul Levenhuk (CD-ul este inclus in kit).

Pentru a asigura cea mai buna performanta a noii camere digitale, asigurati-va ca aceasta este compatibila cu cerintele minime ale sistemului, stabilite de producator. Camera este compatibila cu urmatoarele sisteme de operare: Mac OS, Linux, Windows XP, Windows Vista, si Windows 7/8/10. Portul USB 2.0 este necesar pentru a stabili conexiunea. Ultima versiune de soft pentru Windows suporta opt limbi straine: engleza, franceza, germana, poloneza, rusa, turca, chineza simplificata si traditionala.

Kitul include:

- camera digitala Levenhuk

- cablu USB pentru conexiunea la un PC sau laptop

- CD pentru instalare soft de editare

- manual de utilizare

Recenzii

Scrie o recenzie

Camera digitala Levenhuk M130 BASE

Camera digitala Levenhuk M130 BASE

Aceasta camera va permite sa transformati un microscop biologic obisnuit intr-unul digital avansat.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania