Camere termoviziune

Informații

Oferte speciale

Producatori

Camera de termoviziune Armasight Prometheus 336 / 30 Hz 3-12x42

49617

Armasight

Produs nou

Armasight Prometheus este dispozitivul cel mai avansat tehnologic din aceasta categorie, destinat sporturilor, serviciilor de ordine, si pietei militare. 

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

15 054,46 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Înălţime62mm
Greutate550g
Lăţime68mm
Putere de mărire2,8(Digiatl zoom 1x/2x/4x)
Câmp vizual real7,8x 5,9 grade
Limita de focalizare în apropiere5m
Culoarenegru
Lungime194 mm
Tip constructivMonocular
Rezistent la stropireda
GenerațiaCamera de termoviziune
Tip baterieCR123
Durata de viata baterie4h
Formare imagine digitalada
Iesire videoda
Sistem zi-noapteda

Informatii

Seria Prometheus este bazata pe un miez microbolometru FLIR Tau 2 VOx, fiind disponibil la o varietate de modele - fiecare optimizand performanta, pretul, si tehnoloia de ultima generatie pentru utilizatorii obisnuiti sau misiuni speciale. Prometheus este un dispozitiv de ultima generatie, fara racire, cu iluminare infrarosie, destinat in principal misiunilor de zi sau noapte. Capacitatea de a putea fi utilizat in misiuni timp de 24 de ore din 24 reprezinta doar una din caracteristicile acestui instrument.

Tehnologia cu termoviziune va permite sa detectati tinte chiar si in conditii de zapada, praf, fum, ceata sau alte fenomene atmosferice. Spre deosebire de alte sisteme de tintire cu laser, sau cu iluminare cu infrarosu, acest dispozitiv este extrem de dificil de detectat de alte dispozitive intrucat nu emite lumina vizibila, sau energie RF.

Caracteristici unice:

- Active Contrast Enhancement (ACE) - corectia digitala a contrastului ce permite optimizarea nivelurilor de luminozitate bazate pe reglari dinamice, unde o varietate de niveluri de contrast sunt aplicate in functie de temperatura de culoare a scenei

- A doua generatie a functiei Digital Detail Enhancement (DDE) - o corectie a claritatii ce imbunatateste digital imaginea obtinuta, rezultand o imagine mai clara, imbunatateste semnificativ detaliile pe margini si reduce zgomotul de imagine

- Smart Scene Optimization (SSO) - un sistem de corectii extrem de fine ce imbunatatesc semnificativ acuitatea vizuala a tintelor ce prezinta semnaturi termice similare cu mediul inconjurator

- Information-Based Histogram Equalization (IBHEQ) - "cer/apa" un algoritm bazat pe informatiile de mediu ce regleaza automat camera si care exclude anumiti pixeli ce nu au informatii determinate, util in special in cazurile in care se observa in zone cu mult cer si apa.

- Non-Uniformity Correction/Flat-Field Correction (UCMNUC/FFC), functie controlata de utilizator in mod manual

- exista un declansator mecanic intre senzorul camerei si obiectiv. Declansatorul produce o corectie "non-uniformity correction" (NUC), cunoscuta ca si corectie de camp "flat-field correction" (FFC). In timpul procesului FFC, senzorul produce o temperatura uniforma pentru fiecare element detector. Intre timp, camera actualizeaza coeficientul de corectie, rezultand o imagine mai uniforma, dupa ce procesul este complet.

- Silent Shutterless NUC ™ (SSN) - pe langa controlul manual al functiei NUC/FFC, toate modelele Prometheus au o corectie digitala ce reduce zgomotul final de imagine.

Caracteristici :

     Interfață ușoară și intuitivă pentru utilizator
     Raspuns rapid
     Utilizatorul poate alege între formatul NTSC sau PAL
     Rezistent la apă, aliaj de aluminiu folosit in aviație, produs la CNC

Caracteristicile tehnice ale Prometheus 336x256 42mm (30Hz):

     Construcție: Monocular
     Mărire: PAL 2,8x / NTSC 3,4x
     Zoom digital: 1x, 2x, 4x
     Senzor: FLIR Tau 2 336x256
     Dimensiunea pixelilor: 17 micrometri
     Afisaj: AMOLED SVGA 800x600
     Moduri de culoare: alb cald / negru cald / curcubeu / vers. Farbmodis
     Produs in SUA

Recenzii

Scrie o recenzie

Camera de termoviziune Armasight Prometheus 336 / 30 Hz 3-12x42

Camera de termoviziune Armasight Prometheus 336 / 30 Hz 3-12x42

Armasight Prometheus este dispozitivul cel mai avansat tehnologic din aceasta categorie, destinat sporturilor, serviciilor de ordine, si pietei militare. 

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania