CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR HELION XP38
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR HELION XP38
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR HELION XP38
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR HELION XP38
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR HELION XP38
  • -40,00 lei
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR HELION...
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR HELION...
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR HELION...
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR HELION...
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR HELION...

CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR HELION XP38

77404
Indisponibil
17.541,29 lei 17.581,29 lei -40,00 lei
cu TVA

Pulsar Helion XP38 este o camera cu termoviziune ce ofera o rezolutie microbolometrica de 640 x 480 pixeli.


>Câștigă 175 puncte/175,00 lei Câștigă 175 puncte/175,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 175 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 175,00 lei.
 

Pulsar Helion XP38 este o camera cu termoviziune ce ofera o rezolutie microbolometrica de 640 x 480 pixeli. Modelele Helion au o magnificatie variabila, avand o trecere pas cu pas si lina de la o magnificatie la alta pentru un camp vizual cu adevarat personalizat. Aceasta camera cu termovizune detecteaza un corp cald de la o distanta de pana la 1350 m.

Una dintre cele mai importante functii a acestei camere cu termovizune, este abilitatea de a se conecta cu dispozitivele Android sau iOS via WIFI utilizand aplicatia gratuita Stream Vision. Aceasta aplicatie va permite sa primiti imagini in timp real, sa folositi dispozitivul de la distanta cu ajutorul smartphonului, si sa transmiteti online pe youtube imagini capturate de acest dispozitiv. Helion XP38 are integrat un telemetru stadiametric ce permite masurarea distantei obiectelor cu inaltime cunoscuta avand o precize suficienta. Cu ecranul AMOLED rezistent la inghet, ofera posibilitatea sa fie folosit la o temperatura cuprinsa intre -25 grade Celsius si +50 grade Celsius.

Rezolutie ridicata

Helion XP se lauda cu un microbolometru de 640x480px , la 17 μm, pentru o imagine foarte detaliata.

Putere de marire variabila

Modelele HELION includ puteri de marire variabile, pana la 20x depinzand de model, si prezinta ambele modalitati de marire; in trepte de 2x si marire fina graduala pentru o personalizare cu adevarat optima a vizualizarii.

Frecventa ridicata

Datorita frecventei inalte (50 Hz), utilizarea camerei termale este confortabila si dinamica (in timpul miscarilor rapide sau obiectelor observate).

Detectie de pana la 1800 metri.

Depinde de model, Helion poate detecta o tinta de dimensiunea unui om, imbracat normal, pe un fundal padure, la o distanta de pana la 1800 metri

Inregistrator video incorporat

Captarea imagine si video este naturala folosind inregistratorul video incorporate al Helionului. Continutul imagine si video este stocat in memoria interna si pot fi transferate usor pe PC/laptop prin conexiune directa sau wireless pe smartphone sau tablet cu aplicatia Stream Vision compatibila cu Android si iOS.

Interfata(iOS, Android) mobila prietenoasa cu control la distanta si streaming live pe internet

Una dintre cele mai importante functii a acestei camere cu termovizune, este abilitatea de a se conecta cu dispozitivele Android sau iOS via WIFI utilizand aplicatia gratuita Stream Vision. Aceasta aplicatie va permite sa primiti imagini in timp real, sa folositi dispozitivul de la distanta cu ajutorul smartphonului, si sa transmiteti online pe youtube imagini capturate de acest dispozitiv.

Alimentare sistem B-pack

Helion include un alimentator progresiv, autonom B-Pack compus dintr-un alimentator usor detasbil, reincarcabil IPS5, 5.2A-h conceput sa asigure peste 8 ore de functionare la consum maxim. Alimentatori de inalta putere IPS10, compartimente pentru baterii CR123A si AA, sunt de asemenea disponibile si asigura solutia perfecta de alimentare independenta.

Masurare la distanta

Helion XP38 are integrat un telemetru stadiametric ce permite masurarea distantei obiectelor cu inaltime cunoscuta (caprioara 1.7 m; porc mistret 0.7 m; iepure de camp 0.3 m) avand o precize suficienta.

Impermeabil

Grad de protective IPX7 asigura functionarea perfecta a camerei cu termoviziune Helion, pe umezeala, ploaie intensa, ninsoare si submersie pana la 1m de apa pana la 30 min. (IEC 60529).

Temperaturi de operare

Monocularele Helion sunt foarte eficiente la temperaturi scazute (-25 grade Celsius) multumita ecranului AMOLED incorporat (imaginea ramane la aceeasi indiferent de temperatura).

Functie de inchidere a ecranului

Atunci cand este necesar sa opriti ecranul pentru diferite motive, aveti la dispozitie functia de "Display OFF". Aceasta ofera camuflajul necesar (oprind orice fel de lumina din obiectiv), pentru o observare sigura, din intuneric. Atunci cand este oprit ecranul, toate functiile sunt pornite, pentru o operare usoara.

8 palete de culori la alegere

In plus fata de favorita a clientului, imaginea “alb fierbinte” si “negru fierbinte” , monocularele Helion ofera o gama robusta de 8 palete de culori pentru o imagine termica cu adevarat colorata. Tranzitia de la modul color la cel predefinit “alb fierbinte” in timpul operarii este de asemenea rapida si usoara.

Interfata prietenoasa

Helion este conceput cu gandul la utilizare facila. Feedback-ul utilizatorilor arata ca are cea mai prietenoasa interfata de pana acum, completata de o bara de status in partea de jos a ecranului, usor de citit, bazata pe icoane alfa-numerice. Selectiile meniului sunt de asemenea afisate in degradeuri contrastate pentru a permite citirea setarilor fara a pierde din vedere obiectul observant.

 

Greutate
450 g
Putere de mărire
1,9x
Diametru lentilă frontală
38mm
Câmp vizual real
12,3 grade
Compensare dioptrii
+/-5
Zoom (digital)
1.9x-15.2x
Rezoluție video
640x480
Tip baterie
Li-ion / 5000 mAh/ DC3.7 V
Dimensiune pixel
17
Camp vizual la 100m
21,5m
Distanța de detectare
1350m
Temperatura de operare
-25 pana la 50 grade C
Grad de protectie carcasa
IPX 7
Frecventa cadrelor
50Hz
Rezolutie microbolometru
384 x 288 pixeli
Rezolutie display
640 x 480 pixeli
Tip display
Amoled
Distanta minima de observare
3m
Format video
avi/.jpg
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.