CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR CORE FXQ38 BW
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR CORE FXQ38 BW
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR CORE FXQ38 BW
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR CORE FXQ38 BW
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR CORE FXQ38 BW
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR CORE...
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR CORE...
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR CORE...
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR CORE...
CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR CORE...

CAMERA CU TERMOVIZIUNE PULSAR CORE FXQ38 BW

76453BW
Indisponibil
13.620,70 lei
cu TVA

Pulsar Core FXQ38 este camera cu termoviziune ce este gandita ca alternativa la camerele mari si grele, fiind alegerea perfecat deoarece ofera flexibilitate si precizie.


>Câștigă 136 puncte/136,00 lei Câștigă 136 puncte/136,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 136 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 136,00 lei.
 

Pulsar Core FXQ38 este camera cu termoviziune ce este gandita ca alternativa la camerele mari si grele, fiind alegerea perfecat deoarece ofera flexibilitate si precizie. Pulsar Core FXQ38 poate transforma majoritatea lunetelor traditionale cu obiective ce variaza intre 40-56 mm in obiective cu detectie termica, iar datorita monturii tip baioneta, poate fi montat si demontat in scurt timp. Datorita factorului de protectie la apa IPX, acest instrument rezista la ploaie intensa, zapada si imersie in apa la adancimea de 1 m pana la minute (IEC 60529). Camera include un ocular detasabil care transforma device-ul din extensie a lunetei in monocular thermo in cateva secunde. Utilizand atasamentul frontal se creioneaza cateva avantaje fata de utilizarea metodelor traditonale si aici enumeram confortul utilizarii lunetei cu care sunteti obisnuiti incluzand factorul de magnificatie. Ecranul AMOLED imbunatateste calitatea imaginii, imbunatateste confortul vizual si reduce oboseala ochilor. Ecranul este rezistent la inghet si impreuna cu corpul camerei poate functiona la temperaturi extreme intre -25 grade Celsius si +50 grade Celsius.

Utilizare pe timp de noapte

Utilizarea dispozitivului pe timp de noapte, ofera un numar mare de avantaje. Acesta are caracteristici in plus fata de utilizarea pe timp de zi: confort al ochiului, reticul obisnuit, marire variabila.

Display AMOLED

Imaginea este reprodusa pe ecranul verde AMOLED, asigurand o perceptie confortabila si un grad de oboseala scazut al observatorului.

Temperatura de operare

Functia de operare in modul "normal" la temperaturi de sub 0 grade Celsius, este posibila datorita display-ului AMOLED rezistent la inghet, avand rezolutia de 640x480 si un timp de raspuns foarte rapid, oferind o imagine clara chiar si atunci cand subiectul este in miscare. Temperatura de functionare a dispozitivului porneste de la -25 grade Celsius si poate ajunge pana la +50 grade Celsius.

Rezistent la apa

Avand gradul de protectie IPX67 (standard IEC 60529), camera cu termoviziune poate opera in conditii cu precipitatii de orice intensitate, fiind rezistenta si sub apa pentru o scurta perioada de timp.

Punct de stabilitate

Avand o precizie ridicata, un design original si un software avansat, dispozitivul asigura o stabilitate POI atunci cand atasamentul este in functiune. Vanatorul nu este nevoit sa faca nici un fel de setari de pozitie la reticul, atunci cand este montat un dispozitiv Core.

Calibrare

Seria Pulsar Core ofera 3 moduri de calibrare: manual silentios ("M"), automat ("A") si semiautomat ("H"). Modul "A" ofera calibrare fara implicarea utilizatorului (initierea procesului - actionarea declansatorului - are loc automat). In modul "H" utilizatorul decide daca propria calibrare este necesara, in functie de calitatea imaginii. Calibrarea manuala "M" se efectueaza apasand butonul, atunci cand capul lentilei este inchis. Acest mod este recomandat pentru vanatoare, datorita functionarii silentioase.

Interfata

Informatia legata de starea dispozitivului descrisa sub forma de iconite si numere albastre este localizata in partea de jos a ecranului, fara a se suprapune cu imaginea observata. Atunci cand modificati functiile (zoom digital, inversiune de culori, luminozitate/contrast), icoana reprezentativa va fi afisata in partea de sus a ecranului.

Moduri de operare

Pulsar Core FXQ38 sugereaza 3 moduri de operare, fiecare dintre ele fiind conceput pentru a asigura cea mai buna imagine posibila in conditiile specifice de vizualizare. Acestea sunt: "Rocks" (contrast imbunatatit), "Forest" (contrast scazut) si "Identification" (imbunatateste redarea obiectelor fierbinti).

Telecomanda wireless

Telecomanda wireless permite o operare fundamentala, indeplinind functiile necesare, fara a recurge la controalele standard.

Greutate
400 g
Putere de mărire
3,1x
Diametru lentilă frontală
38mm
Pupilă de ieşire
5 mm
Compensare dioptrii
+/-5
Zoom (digital)
2x
Tip baterie
2x CR123A
Dimensiune pixel
17
Camp vizual la 100m
13,1m
Distanța de detectare
1350 m
Temperatura de operare
-25 pana la 50 grade C
Eye relief (mm)
16 mm
Grad de protectie carcasa
IPX 7
Frecventa cadrelor
50Hz
Rezolutie microbolometru
384 x 288 pixeli
Rezolutie display
640 x 480 pixeli
Tip display
Amoled
Distanta minima de observare
5m
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.