Camere termoviziune

Informații

Producatori

BINOCLU CU TERMOVIZIUNE PULSAR ACCOLADE XQ38

77411

Pulsar

Produs nou

Accolade XQ38 este un binoclu cu termoviziune ce ofera o rezolutie microbolometrica de 320 x 288 pixeli astfel toate obiectele din campul vizual vor fi afisate in detaliu.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

14 565,61 lei **TVA inclus

-33,00 lei

14 598,61 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate600 g
Putere de mărire3,1x
Pupilă de ieşire5 mm
Rezistent la stropireda
Compensare dioptrii+/-5
Tip obiectivF38/1.2
Rezoluție imagine640x480
Memorie internă8 GB
Rezoluție video640x480
Dimensiuni164 x 130 x 64 mm
Interfețemicro USB
Tip baterieli-ion
Dimensiune pixel17
Durata de viata baterie7 h
Distanța de detectare1350 m
Temperatura de operare-25 pana la 50 grade C
Grad de protectie carcasaIPX 7
Frecventa cadrelor50Hz
Rezolutie microbolometru384 x 288 pixeli
Rezolutie display640 x 480 pixeli
Tip displayAmoled
Distanta minima de observare3 m
Format imagine.jpg
Format video.avi
WiFida

Informatii

Rezolutia inalta face ca obiectele mici ca de exemplu ramurile, frunzele, extremitatile corpului unui animal, sa fie afisate clare si bine conturate fata de fundal. Detectarea obiectelor la o distanta mare reprezinta o caracterista importanta pentru utilizatorii de optica sportiva, astfel prin urmare Accolade XQ38 ofera o distanta de detectie de pana la 1350 m. Zoom-ul gradual este o solutie perfecta pentru zoom-ul rapid. Atunci cand timpul nu este un factor important, dar este nevoie de aflarea detaliilor, zoom-ul fin gradual este cea mai buna solutie. Configuratia dubla a ocularului reduce oboseala ochilor in timpul vizualizarii mai lungi si imbunatateste aspectul natural al obiectelor.

Atunci cand un ochi este folosit pentru a observa, creierul primeste informatii doar de la o singura sursa. Cresterea efortului depus de creier pentru a suprascrie algoritmul standard al perceptiei vizuale poate duce rapid la senzatia oboseala si incomoditate. Abilitatea de a ajusta distanta dintre oculare permite utilizatorului sa pozitioneze dispozitivul pentru nevoile individuale. Distanta interpupilara difera de la o persoana la alta. Ajustarea pentru o potrivire individuala imbunatateste considerabil confortul si calitatea vizionarii si elimina posibilitatea dublarii imaginilor. Datorita frecventei inalte (50 Hz), utilizarea camerei termale este confortabila si dinamica (in timpul miscarilor rapide sau obiectelor observate). Accolade XP38 este proiectat pentru a functiona impecabil in conditii extreme de vreme si temperatura. Indiferent daca este inghet sau canicula, imaginea isi pastreaza contrastul si culoriile vii fara pierderea ratei cadrelor. Contrastul puternic, ecran color AMOLED utilizeaza tehnologia de top pentru a asigura o imagine stabila, de inalta calitate, in aproape orice conditii meteorologice.

Accolade XP38 are integrat un telemetru stadiametric ce permite masurarea distantei obiectelor cu inaltime cunoscuta avand o precize suficienta. Mecanismul inovator al dispozitivului de deblocare asigura schimbarea rapida si in siguranta a bateriilor. Bateriile reincarcabile IPS5 ofera pana la 8 ore de functionare continua in modul Wi-Fi. Ploaia, zapada, ceata, valurile inalte sau caile navigabile, nu pot fi un impediment in utilizarea dispozitivului Accolade XP38 datorita gradului de impermeabilitate IPX7 ce asigura ca dispozitivul nu va esua chiar si in cele mai dificile conditii meteo. Evaluarea IPX7 înseamna ca dispozitivul a fost fabricat si testat riguros pentru a rezista la conditii meteorologice extreme naturale, chiar submersie la o adancime de 1 metru timp de pana la 30 de minute. Accolade XP38 are integrat un telemetru stadiametric ce permite masurarea distantei obiectelor cu inaltime cunoscuta avand o precize suficienta.

Functia "Picture-in-Picture" furnizeaza o a doua imagine de suprafata reticulara marita pentru a ajuta observatorul sa vada detalii ale tintei marita fara pierderea campului vizual. Sunt disponibile 8 palete de culori pentru a fi utilizat in diferite conditii. In timp ce modul clasic "White Hot" este extrem de versatil, "Hot Black" este adesea favorizat pentru detectarea vietii salbatice pe timp de noapte. Monocromul rosu ajuta la reducerea sau impiedicarea ieisirii luminii de fundal la iesirea din ocular. Sepia imbunatateste adesea observarea pe distante lungi, in timp ce "Red Hot", "Rainbow" si "Ultramarine" imbunatatesc diferentele de temperatura ale diferitelor atribute ale obiectelor. Violet ajuta la identificarea mai rapida a obiectelor.

Recenzii

Scrie o recenzie

BINOCLU CU TERMOVIZIUNE PULSAR ACCOLADE XQ38

BINOCLU CU TERMOVIZIUNE PULSAR ACCOLADE XQ38

Accolade XQ38 este un binoclu cu termoviziune ce ofera o rezolutie microbolometrica de 320 x 288 pixeli astfel toate obiectele din campul vizual vor fi afisate in detaliu.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania