Camere termoviziune

Informații

Oferte speciale

Producatori

Camera cu termoviziune Pulsar Axion Key XM30

77425

Pulsar

Produs nou

Axion Key XM30 este o camera cu termoviziune de la Pulsar de mici dimensiuni, conceputa pentru a putea fi utilizata cu o singura mana. 

Mai multe detalii

In 5-8 zile

6 390,84 lei **TVA inclus

-39,00 lei

6 429,84 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Putere de mărire2.5-10x
Tip baterieLi-ion APS3
Durata de viata baterie4h
Camp vizual la 100m13.7 x 10.3 m
Temperatura de operare-10 +40 °C
Grad de protectie carcasaIPX 7
alimentare 3.0 - 4.2 V
Frecventa cadrelor50Hz
Rezolutie microbolometru320 x 240 pixeli
Rezolutie display960 x 720 pixeli
Tip display LCOS

Informatii

Axion Key XM30 este o camera cu termoviziune de la Pulsar de mici dimensiuni, conceputa pentru a putea fi utilizata cu o singura mana. Aceasta poate fi transportata chiar si intr-un buzunar de dimensiune standad. Axion Key XM30 are o distanta de detectie mare. Un obiect cu inaltimea de 1.8 metri poate fi detectat de la o distanta de 1200 metri in intuneric total. Carcasa dispozitivului este conceputa din aliaj de magneziu care asigura o rigiditate structurala ridicata, pastrand in acelasi timp greutatea redusa si ergonomia. Se alimenteaza printr-un pachet de baterii care pot fi reincarcate cu usurinta fie cu ajutorul incarcatorului inclus in pachet, fie prin cablu USB. Axion ofera cea mai mare putere de marire din clasa camerelor cu termoviziune compacte. Ecranul LCOS ofera imagini clare si culori vii. Afisajul asigura o calitate excelenta a imaginii si performante impecabile. Camera este prevazuta cu grad de protectie IPX7, fiind rezistenta la precipitatii puternice si zapada. Axion este conceput pentru a functiona perfect, chiar si dupa o scufundare de maxim 30 de minute la o adancime de maxim 1 metru. La activarea functiei "Picture in Picture" o imagine mica marita este afisata in partea superioara a ecranului. Imaginea mica ajuta la marirea unui obiect, pastrand in acelasi timp restul campului vizual.

Recenzii

Scrie o recenzie

Camera cu termoviziune Pulsar Axion Key XM30

Camera cu termoviziune Pulsar Axion Key XM30

Axion Key XM30 este o camera cu termoviziune de la Pulsar de mici dimensiuni, conceputa pentru a putea fi utilizata cu o singura mana. 

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania