Camere termoviziune

Informații

Oferte speciale

Producatori

Camera de termoviziune Armasight Prometheus C 336 2-8x25 (60 Hz)

54558

Armasight

Produs nou

Armasight Prometheus-C este cel mai recent și mai avansat tehnologic Monocular Thermal Imaging pentru de pe piața sportivă, aplicarea legii și domeniu militar.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

11 500,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Înălţime52 mm
Greutate400 g
Lăţime90 mm
Putere de mărire2 (+ 4x Digital Zoom)
Câmp vizual real13 grade
Limita de focalizare în apropiere0.25 m
Culoarenegru
Lungime150 mm
Tip constructivMonocular
Rezistent la stropireda
Compensare dioptrii+/-5
Tip obiectiv25mm F:1.0
Rezoluție imagine336x256
Durata de viata baterie4 h
Protectie la supra expunereda
Iesire videoda
Camp vizual la 100m22,8
Sistem zi-noapteda

Informatii

Prometheus-C este o camera de termoviziune fara racire, in infrarosu, cu marire, de mana, pentru misiuni de zi si noapte. Prometheus-C se bazează pe cel mai recent nucleu microbolometru FLIR Tau 2 VOx. Tehnologia de imagistică termică vă permite să detectați ținte prin zăpadă, praf, fum, ceață, și alți factori atmosferici perturbatori. Prometheus-C demonstrează flexibilitatea operațională in toate tipurile de misiune. Un cod suplimentar de procesare hiperimagistică (HIP) furnizează Prometheus-C o colectie robustă de caracteristici soft pentru a adapta imaginea la standardele optime cerute de operator. Conectorul cu nouă pini de pe Prometheus-C dezvăluie natura dinamică a acestui dispozitiv de dimensiuni reduse. Prin intermediul conectorului cu mai multi pini, operatorul poate înregistra fisiere video folosind Armasight Digital Video Recorder (DVR) sau poate mări durata de viață a bateriei, atașând baterii externe.

Instrumente speciale de reglare a imaginii:
    Active Contrast Enhancement (ACE) - o corecție digitală a „contrastului” care permite optimizarea inteligentă a scenelor bazată pe ajustări dinamice, unde există o varietate de niveluri de contrast, în funcție de temperatura relativă a scenei. Amplificarea detaliilor digitale de a doua generație (DDE) - o corecție „Sharpness” care îmbunătățește digital imaginea, clarifică semnificativ marginile și reduce în continuare zgomotul imaginii.

Optimizarea Smart Scene (SSO)
     O corecție de reglare fină, care îmbunătățește semnificativ acuitatea vizuală generală pentru țintele care au semnături termice similare cu fundalul înconjurător.

Corecția automată gain (AGC)

    Corectia "gain" ce regleaza automat functia gain in parametrii optimi cu cât semnalul de imagine este mai slab, cu atât gainul este mai puternic. Functia Manual Non-Uniformity Correction/ Flat-Field Correction (UCMNUC/ FFC) este controlata manual de catre utilizator.

   Există un obturator mecanic între senzorul camerei și obiectiv. Acest obturator este utilizat pentru a efectua o corecție de non-uniformitate (NUC), cunoscută și sub denumirea de corecție a câmpului plat (FFC). În timpul FFC, obturatorul prezintă o sursă de temperatură uniformă pentru fiecare element detector din scena. În timp ce produce imaginea sursei de câmp plan, camera actualizează coeficienții de corecție a compensării, rezultând o imagine mai uniformă după finalizarea procesului. Toate modelele Prometheus-C permit utilizatorului să declanșeze sau să întrerupă manual funcția programată UCMNUC / FFC.

NUC™ Silent Shutterless (SSN)
     În plus față de functia NUC/FFC controlata de utilizator, toate modelele Prometheus-C utilizează o corecție digitală, suplimentară, nemecanică a câmpului plan, care extinde perioadele dintre actionarile obturatorului mecanic și reduce și mai mult zgomotul imaginii. SSN este o îmbunătățire mereu activată.

Caracteristici Prometeu C 336 2-8x25 (30 Hz):

     FLIR Tau 2 tip plan focal
     Format Pixel 336x256
     Dimensiune pixel 17 μm
     Rata de actualizare 60 Hz
     Obiectiv Tip obiectiv Germanium
     Obiectiv cu lungime focală 25mm
     Obiectiv cu raport focal F1:1
     Mărire 2x
     Zoom digital 1x, 2x, 4x
     Câmp vizual de 13° x 10°
     Interval de focalizare 0,25 m-∞

Recenzii

Scrie o recenzie

Camera de termoviziune Armasight Prometheus C 336 2-8x25 (60 Hz)

Camera de termoviziune Armasight Prometheus C 336 2-8x25 (60 Hz)

Armasight Prometheus-C este cel mai recent și mai avansat tehnologic Monocular Thermal Imaging pentru de pe piața sportivă, aplicarea legii și domeniu militar.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania