Cărți

Informații

Producatori

A Guide to Astrophotography with Digital SLR Cameras (CD-ROM) Mareste

A Guide to Astrophotography with Digital SLR Cameras (CD-ROM)

Produs nou

Tema cartii lui Jerry Lodriguss este introducerea practică a astrofotografiei cu camere digitale DSLR.

Mai multe detalii

În 4-8 zile

190,98 lei **TVA inclus

Informatii

Autorul explică cum funcționează camerele foto DSLR utilizate pe scară largă și cum puteți face fotografii ale cerului. După cum este obisnuit, in aproape toate tratatele de fotografie digitală, o parte considerabilă se ocupă de procesarea ulterioară a datelor obținute. Această secțiune detaliată vă oferă instrucțiuni pas cu pas pentru a vă ajuta să obțineți rezultate impresionante.

Această "carte" este complet sub formă de pagini HTML, astfel încât poate fi citita de un computer cu unitate CD și un browser curent. Tipul de prezentare oferă numeroase avantaje ale subiectului "fotografie digitală" pe care o carte tipărită nu ar putea să o aibă niciodată. Cartea este bogat prevăzută cu legături interne și externe. Acest lucru vă va permite să găsiți rapid părți din text care se ocupă de probleme specifice. Sau veți trece la informații suplimentare din anexă. Dacă citiți cartea în timp ce aveți acces la Internet, veți avea legături externe către site-urile producătorilor și distribuitorilor, la portaluri despre astrofotografie și, de asemenea, să testați rapoartele.

Autorul folosește prezentarea ca mediu electronic pentru a prezenta imaginile de la început așa cum apar pe monitor. Desigur, nu lipsesc capturile de ecran necesare ale software-ului prezentat. CD-ul conține fișiere practice și un index care vă permite să căutați prin toate cuvintele cheie din carte. O posibilitate unică a formatului electronic este includerea imaginilor variabile. Tot ce trebuie să faceți este să mutați mouse-ul peste unele imagini și veți vedea schimbarea prin diferite metode sau pași de procesare. Aceste imagini pot fi comparate cu mult mai bine decât într-o carte tipărită clasic.

Conținutul cartii începe cu luarea în considerare a tipurilor posibile de camere pentru astrofotografie. Din considerentele de bază și din gama de prețuri, acest capitol se extinde la cerințele detaliate pentru camerele DSLR și recomandările care rezultă în urma deciziei de cumpărare. Al doilea capitol se referă la echipamentul necesar dincolo de camera digitală. Acestea includ nu numai lentilele de cameră pentru autor, ci și telescopul și montarea acestuia, precum și elementele hardware și software necesare pentru editarea imaginilor de succes. Dacă echipamentul este disponibil, trebuie mai întâi să înțelegeți cum funcționează. Al treilea capitol este foarte potrivit pentru aceasta, explicând diferite concepte de bază și probleme legate de generarea de imagini din semnale electronice (surse de semnal, zgomot, tratarea semnalelor nedorite).

Cele mai cuprinzătoare capitole sunt următoarele două pentru achiziția de imagini și prelucrarea imaginilor. În ambele capitole veți găsi elementele de bază și abilitățile necesare. Cu toate acestea, accentul ambelor capitole se referă în mod clar la tehnicile avansate. Aceasta este exact informația pe care nu o veți găsi în multe cărți de prezentare și prezentare generală a astrofotografiei digitale. Domeniile tematice care au fost deja abordate înainte de o carte "normală" reprezintă forța acestei publicații. Iată câteva secțiuni care vă ajută să vă planificați fotografiile, să ajustați aparatul foto, să aliniați și să setati telescopul și să faceți fotografii de diferite tipuri de filtre astronomice actuale. Secțiunea de procesare avansată a imaginii nu se termină până când nu a fost acordată atenție calibrării, balansului de alb, imagini intunecate, tehnicilor de mascare și accentuării imaginii.

Apendicele conține rapoarte de testare, formule de calcul, tabele și imagini de probă. O mare parte din atașament este capturat de animații și clipuri video care detaliază multi pași in editarea imaginilor în mișcare. Desigur, forma electronică a acestei "cărți" oferă oportunități excelente de a căuta cu ușurință și rapid întregul conținut.

Recenzii

Scrie o recenzie

A Guide to Astrophotography with Digital SLR Cameras (CD-ROM)

A Guide to Astrophotography with Digital SLR Cameras (CD-ROM)

Tema cartii lui Jerry Lodriguss este introducerea practică a astrofotografiei cu camere digitale DSLR.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania