Cărți

Informații

Oferte speciale

Producatori

Binocular Astronomy Mareste

Binocular Astronomy

21728

Produs nou

Cartea Binocular Astronomy ofera cititorului numeroase tinte pentru observatii efectuate cu ajutorul unui binoclu normal.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

195,00 lei **TVA inclus

Informatii

Cartea Binocular Astronomy ofera cititorului numeroase tinte pentru observatii efectuate cu ajutorul unui binoclu normal. In afara de aceasta carte nu mai aveti nevoie decat de un binoclu cel putin de 7x50 pentru a incepe observarea cerului instelat. Utilizarea unui atlas stelar nu este necesar deoarece cartea contine toate hartile atlasului Bright Star Atlas 2000.0. Aceste harti sunt suficiente pentru a permite orientarea pe cer cu ajutorul unui binoclu deoarece contin toate stelele observabile cu ochiul liber si cateva sute de alte obiecte ceresti.

Introducerea contine cateva aspecte legate de bolta cereasca, constelatii si conditii de efectuare a observatiilor. Continutul principal este structurat pe anotimpuri. Autorul explica pentru fiecare ce constelatii pot fi observate si in cadrul acestora ce obiecte sunt tinte care merita observate prin binoclu. Fiecare obiect tinta este descris si are indicatii pentru localizarea lui.

Cartea contine obiecte din cele mai diverse, oferind astfel cititorului posibilitatea de a-si utiliza binoclul pentru observatii astronomice de-a lungul intregului an.

Detalii carte: Binocular astronomy

  • Autor: Stephen James O’Meara
  • Limba: engleza
  • Nr. Pagini: 201
  • Data aparitiei: 2008

Recenzii

Scrie o recenzie

Binocular Astronomy

Binocular Astronomy

Cartea Binocular Astronomy ofera cititorului numeroase tinte pentru observatii efectuate cu ajutorul unui binoclu normal.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania