Binocular Highlights
Binocular Highlights
Binocular Highlights
Binocular Highlights
Binocular Highlights
Binocular Highlights

Binocular Highlights

21728
În stoc
294,00 lei
cu TVA

Explorarea minunilor cosmosului nu necesită echipamente costisitoare și complicate - sateliții lui Jupiter, nebuloasele și galaxiile îndepărtate pot fi văzute toate cu ajutorul binoclului.

>Câștigă 2 puncte/2,00 lei Câștigă 2 puncte/2,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 2 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 2,00 lei.
 

Complet actualizată, această ediție revizuită a Binocular Highlights este un tur al celor 109 obiecte cerești diferite - de la nori de gaz și praf strălucitori până la stele neobișnuite, aglomerații de stele și galaxii vaste - toate vizibile în binoclu. Fiecare obiect este reprezentat pe o hartă stelară detaliată, ușor de utilizat, iar cele mai multe dintre aceste obiective pot fi găsite chiar și pe un cer cu poluare luminoasă. De asemenea, sunt incluse patru diagrame sezoniere pentru cer care ajută la localizarea obiectelor.

Dacă nu dețineți un binoclu, Binocular Highlights explică ce să căutați atunci când alegeți unul pentru observarea stelelor și oferă sfaturi de observare pentru utilizatorii acestor mini-telescoape versatile și portabile.

Autorul Gary Seronik este editor consultant pentru revista Sky & Telescope. Între 1999 și 2016 a fost autorul a peste 200 de articole pentru revistă, atingând o gamă largă de obiecte cerești.

Autor
Gary Seronik
Limba
Engleză
Număr pagini
104
Format
15x23cm
Editie
prima
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.