Introduction to Digital Astrophotography

Introduction to Digital Astrophotography

IntDig
În stoc
208,00 lei
cu TVA

Cartea reprezinta o introducere in astrofotografia digitala

>Câștigă 2 puncte/2,00 lei Câștigă 2 puncte/2,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 2 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 2,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

62.13 Lei x 4 rate

 

Cartea reprezinta o introducere in astrofotografia digitala, usor de inteles care poate fi o buna baza de cunostinte pentru incepatori. Autorul are o experienta de 50 de ani in astrofotografie si este unul din expertii care au facut trecerea la fotografia digitala. Subiectul de baza al cartii este modalitatea de lucru cu aparatele digitale populare din zilele noastre. Pe langa aparatele DSLR se mai fac referiri la camerele web si aparatele digitale compacte. Acestea din urma sunt in masura sa faca fotografii ale Lunii si planetelor mai bune decat era posibil cu majoritatea aparatelor pe film utilizate in trecut. Aparatele foto DSLR pot fi utilizate pe baza informatiilor continute in aceasta carte pentru a obtine unele imagini spectaculoase ale cerului instelat.

In cazul in care nu detineti inca un aparat, cartea va poate ajuta sa luati o decizie asupra echipamentului ce urmeaza a fi cumparat.

Autorul trateaza pe langa informatiile de baza si sfaturi legate de alegerea unui aparat o multitudine de teme legate de astrofotografia digitala. Dintre aceste teme amintim limite de performanta ale aparatelor, domenii de utilizare, accesorii necesare si desigur prelucrarea imaginilor.

Detalii carte: Introduction to Digital Astrophotography

  • Autor: Robert Reeves
  • Limba: engleza
  • Nr. Pagini: 400+
  • Data aparitiei: 2005No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.