Cărți

Informații

Oferte speciale

Producatori

Introduction to Webcam Astrophotography Mareste

Introduction to Webcam Astrophotography

Produs nou

In ultima perioada astrofotografia cu ajutorul unui webcam a cunoscut o dezvoltare uimitor de rapida

Mai multe detalii

În stoc

150,00 lei **TVA inclus

Informatii

In ultima perioada astrofotografia cu ajutorul unui webcam a cunoscut o dezvoltare uimitor de rapida. Daca in urma cu 5-10 ani camerele ofereau imagini alb-negru de o rezolutie foarte slaba, modelele din ziua de azi pot concura si depasi performantele obtinute de aparatele digitale. In ultima perioada aceste camere s-au dovedit a fi echipamentul ideal pentru fotografierea planetelor. Cititorul poate deveni parte a acestui succes a camerelor web cu ajutorul materialului cuprins in aceasta carte.

Domeniul astrofotografiei cu webcam este unul foarte accesibil fara a fi necesare eforturi financiare. Aproape orice telescop poate fi echipat cu o asemenea camera si pe aceasta cale sa ofere imagini de calitate. O camera web potrivita poate fi cumparata in prezent sub pretul unui ocular de calitate medie.

Cartea aceasta cuprinde in ansamblu tot ceea ce trebuie sa stiti pentru a utiliza un webcam in astrofotografie. Autorul utilizeaza un limbaj clar cu cuvinte simple si parcurge temele in asa fel incat sa puteti parcurge usor si in acelasi timp fiecare pas. Sunt tratate teme cum ar fi adaptari necesare, probleme ce pot sa apara la captarea imaginilor, utilizarea de filtre, prelucrarea imaginilor si altele.

Detalii carte: Introduction to Webcam Astrophotography, Imaging the Universe with the amazing, affordable webcam

  • Autor: Robert Reeves
  • Limba: engleza
  • Nr. Pagini: 344
  • Data aparitiei: 2006Recenzii

Scrie o recenzie

Introduction to Webcam Astrophotography

Introduction to Webcam Astrophotography

In ultima perioada astrofotografia cu ajutorul unui webcam a cunoscut o dezvoltare uimitor de rapida

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania