Carte Luna Cognita 3 volume
Carte Luna Cognita 3 volume
Carte Luna Cognita 3 volume
Carte Luna Cognita 3 volume

Carte Luna Cognita 3 volume

Springer
66875
in stoc
319,00 lei
cu TVA

Manualul cuprinzător al pasionaților de observații lunare - toate cele trei volume oferite la set într-o singură achiziție!

>Câștigă 3 puncte/3,00 lei Câștigă 3 puncte/3,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 3 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 3,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

89.94 Lei x 4 rate

 

Cartea oferă sfaturi detaliate pentru observarea tuturor caracteristicilor Lunii, de la cele mai mari cratere până la cele mai mici creste.
Include sfaturi pentru desenarea peisajelor lunare
Oferă o colecție de neegalat despre istoricul cuceririi Lunii.

Acest set cuprinzător în trei volume vă duce într-o călătorie spre cel mai apropiat vecin celest al nostru. De la epoca de aur a hărților lunare din secolul al XIX-lea, nici un autor nu a reușit să detalieze Luna atât de mult ca acest manual complet.

Volumul 1 începe cu o secțiune despre locul Lunii în istoria, mitologia și tradiția umană, înainte de a gravita mai aproape de Lună prin secțiuni științifice despre sistemul Pământ-Lună, mișcările și ciclurile lunare. Următoarele capitole sunt mai tehnice, despre cum să achiziționați, folosiți și îngrijiți echipamentele de observare și fotografiere lunare. Tehnicile de observare a Lunii (atât cu ochiul liber, cât și cu instrumente optice) sunt detaliate pe măsură ce cititorul se apropie de suprafața Lunii în acest tur de forță vizual.

Rezultatul este o explorare de aproape a Lunii. Capitolele „crater-hop” din volumele 1 și 2 discută aspectele fizice ale caracteristicilor Lunii, oferind scurte informații despre modul în care fiecare individ a fost implicat în dezvoltarea științei și a selenografiei din cele mai vechi timpuri până la cele moderne. Volumul 3 conține o multitudine de anexe utile care acoperă o gamă largă de subiecte, precum cataloage lunare.

Luna Cognita depășește cu mult orice lucrare recentă în ce privește profunzimea informațiilor. Scrisă într-o manieră accesibilă și captivantă pentru cititorii de toate mediile și nivelurile, acest manual este astfel o resursă de neprețuit pentru oricine se uită la sfera strălucitoare de pe cerul nopții și dorește să afle mai multe despre Lună.

Autor
Robert A. Garfinkle
Limba
Engleză
Număr pagini
680
Data publicării
2020
Editie
prima
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.