Cărți

Informații

Producatori

Carte Digital SLR Astrophotography Mareste

Carte Digital SLR Astrophotography

15196

Produs nou

Acum este mai usor decat oricand sa fotografiati cerul instelat!

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 1,00 lei.


198,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate520 g
AutorMichael A. Covington
LimbaEngleză
Număr pagini234
Număr fotografii și ilustrații140
Format24,6x18,9cm
Data publicăriiNoiembrie 2007
Editieeditia a 3-a

Informatii

In ultimii ani, camerele foto DSLR au patruns masiv in lumea astrofotografiei. Acestea sunt compacte, portabile si flexibile; se pot adapta la o multime de obiective, si chiar telescoape. In acest ghid concis expertul fotograf Michael Covington va arata metodele simple, de baza ce va vor permite sa incepeti primii pasi in domeniul astrofotografiei. El face referire la o gama larga de echipamente fotografice, proiecte simple si avansate, consideratii tehnice si tehnici de procesare a imaginilor. 

Spre deosebire de alte carti de astrofotografie, aceasta se refera mai ales la camerele foto DSLR, si nu la camere astronomice CCD, sau SLR pe film. Acest ghid este ideal pentru astrofotografii care doresc sa-si dezvolte capacitatile, utilizand camere foto DSLR; sau ca introducere pentru primii pasi in domeniul astrofotografiei.

  • Prima carte dedicata astrofotografiei cu aparate foto DSLR, un domeniu ce creste rapid in astronomia pentru amatori
  • Acopera elementele de baza si introductive, fara sa intre prea mult in detalii
  • Exemplele includ cele mai utilizate tipuri de camere foto, dar cele mai multe sfaturi sunt pentru cele DSLR

Continut:

Partea I. Baza: 1. Revolutia DSLR; 2. Principalele dificultati tehnice; 3. Instructiuni de utilizare de baza; 4. Patru proiecte simple; 5. Conectarea camerei foto la telescop; Partea II. Camere foto, obiective si telescoape: 6. Despre reductoarele de focala; 7. Obiective pentru fotografia pe spatele telescopului; 8. Focalizarea; 9. Urmarirea stelelor; 10. Alimentarea si controlul camerei pe teren; 11. Senzorii si performantele lor; Partea III. Procesarea digitala a imaginii: 12. Caracteristici generale ale procesarii imaginii; 13. Principiile imaginii digitale; 14. Tehnicile specifice in astronomie; Apendice: A. Astrofotografia cu camere foto non DSLR; B. Captarea de imagini cu webcam. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Carte Digital SLR Astrophotography

Carte Digital SLR Astrophotography

Acum este mai usor decat oricand sa fotografiati cerul instelat!

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania