Căutător SkySurfer III Baader 30mm diametru ”punct roșu”
Căutător SkySurfer III Baader 30mm diametru ”punct roșu”
Căutător SkySurfer III Baader 30mm diametru...
Căutător SkySurfer III Baader 30mm diametru...

Căutător SkySurfer III Baader 30mm diametru ”punct roșu”

2957300
În stoc
225,00 lei
cu TVA

Găsirea obiectelor printre stelele slab strălucitore sau pe cerul din oraș se face acum destul de ușor cu ajutorul căutătorului SkySurfer III.

>Câștigă 2 puncte/2,00 lei Câștigă 2 puncte/2,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 2 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 2,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

56.37 Lei x 4 rate

 

Căutătorul Skysurfer III are câteva avantaje față de căutătoarele tipice și ieftine cu punct roșu. Are o apertură mare, de 30mm și o calitate optică îmbunătățită ce oferă un câmp mai mare, fără distorsiuni și clar. Spre deosebire de celelalte căutătoare cu punct roșu, Skysurfer III încorporează straturi antireflex cu o transmisie foarte bună a luminii. Un lucru inedit pe care-l puteți obseva este tubul lung în care se află elementul de sticlă, acesta acționează ca un scut, ce previne efectiv depunerea condensului.

Montarea și ajustarea căutătorului este ușoară. Ajustarea intensității luminoase se face din rotița laterală, prinderea de telescop se face simplu, toate accesoriile fiind incluse. Fiecare căutător Skysurfer III include o baterie de 3V litiu.

Tip căutător
Cu punct roşu
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.