Cautator Telrad cu baza
Cautator Telrad cu baza
Cautator Telrad cu baza
Cautator Telrad cu baza

Cautator Telrad cu baza

Telrad
5974
În 7-14 zile
395,00 lei
cu TVA

Telrad este un cautator foarte inovativ.

>Câștigă 3 puncte/3,00 lei Câștigă 3 puncte/3,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 3 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 3,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

108.98 Lei x 4 rate

 

Cautator cu proiectie - Telarad, cu baza

Telrad este de multi ani utilizat pentru ajutor la cautare. Multi prieteni ai cerului sunt dedicati acestui accesoriu si il prefera in locul unui cautator optic obisnuit.

Telrad este un cautator foarte inovativ. Acesta pune la dispozitie observatorului toate stelele vizibile cu ochiul liber asupra carora aveti toata perspectiva. Utilizarea lui se poate face impreuna cu orice telescop care are un tub optic mai lung de 30cm.

Montarea Telrad.

Cautatorul Telrad este alcatuit din doua piese si anume: cautator si baza acestuia. Cautatorul se monteaza pe baza cu ajutorul a doua surube. Acesta este in intregime din material sintetic cu o greutate foarte redusa. Bateriile pentru iluminare se afla in partea din fata jos a cautatorului.

Fixarea de telescop

Baza Telrad se prinde foarte simplu cu banda dublu adeziva de telescop. Aceasta este inclusa impreuna cu cautatorul. Baza ramane astfel fixata de telescop iar cautatorul poate fi prins ulterior de aceasta.

Gasirea obiectelor cu cautatorul Telrad

Trei inele sunt proiectate pe o oglinda ( 0,5° , 2° si 4° ).(Vezi celalalte imagini) De indata ce regiunea tinta se afla in inelul interior campul telescopului este suficient pentru a gasi obiectul. Noaptea, inelele se vad ca si cum ar fi proiectate pe fundalul cerului. Atfel gasirea obiectelor se face fara probleme. Inelele cu ajutorul a 3 surube pot fi reglate sa se alinieze cu campul telescopului. Cele 3 surube se afla in partea din spate a cautatorului Telrad.

Utilizarea Telrad

Cautatorul Telrad este foarte usor de utilizat. Un buton aflat sub gemuletul de sticla controleaza prin rotire intensitatea luminoasa. Cu cat se roteste mai mult butonul cu atat intensitatea luminoasa a inelelor creste. Alinierea cautatorului se face cu cele 3 surube din spatele Telrad fara a fi necesara o unealta. Alimentarea cu baterii se face in partea din fata unde se monteaza o baterie standard ce se poate gasi in comert.

Tip căutător
Cu punct roşu
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.