Căutătoare

Informații

Producatori

Pret redus! Laser verde (50mW) Mareste

Laser verde (50mW)

LESgreen30

BTC

Produs nou

Laserul este excelent pentru prezentarea constelațiilor, arătarea principaleleor stele și obiecte astronomice.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 1,00 lei.


133,95 lei **TVA inclus

-10,00 lei

143,95 lei **TVA inclus

Informatii

În timpul evenimentelor astronomice, acest laser este indispensabil. Raza laserului poate fi văzută ușor și poate fi folosită pentru arătarea diferitelor obiecte de pe cer. Lungimea de undă este de 532nm iar puterea este de 30mW (clasa IIIB). Folosiți-l cu atenție: niciodată nu îl îndreptați către oameni sau animale ci întotdeauna în sus dar niciodată către avioane!

Folosind acest laser, nu este nevoie să dați explicații dificile despre locația constelațiilor - doar îndreptați raza laser către ele și publicul nu va avea nici o problemă în a înțelege îndrumările. Funcționează cu o baterie tip CR123 (nu este inclusă). Laserul poate fi montat și în loc de căutător, lucru ce vă va ajuta să găsiți obiectele pe cer. Este important de știut că laserul funcționează cel mai bine la temperaturi normale, în timpul iernii s-ar putea să nu funcționeze conform specificațiilor.

Recenzii

Scrie o recenzie

Laser verde (50mW)

Laser verde (50mW)

Laserul este excelent pentru prezentarea constelațiilor, arătarea principaleleor stele și obiecte astronomice.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania