Căutător Omegon iluminat 9x50 negru
Căutător Omegon iluminat 9x50 negru
Căutător Omegon iluminat 9x50 negru
Căutător Omegon iluminat 9x50 negru

Căutător Omegon iluminat 9x50 negru

22357
În stoc
700,00 lei
cu TVA

Alegeţi căutătorul Omegon 9x50 deoarece acesta vă oferă multă lumină şi în acelaşi timp o privire comodă.

>Câștigă 7 puncte/7,00 lei Câștigă 7 puncte/7,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 7 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 7,00 lei.
 

Lunetă căutătoare Omegon 9x50 -pentru o căutare mai uşoară

Cu luneta căutătoare Omegon 9x50 urmărirea obiectelor cereşti este mult mai uşoară. Alegeţi căutătorul Omegon 9x50 deoarece acesta vă oferă multă lumină şi în acelaşi timp o privire comodă.

9x50 caracteristici cu renume

Luneta căutătoare are o deschidere de 50mm, de aceea are o luminozitate deosebit de mare. Obiectele care nu sunt vizibile cu ochiul liber le puteţi recunoaşte direct cu acest instrument. Căutaţi şi obiecte Deep-Sky luminoase, acestea se vor face văzute imediat, nu se vor mai ascunde.

Un mare plus: Pentru a căuta un obiect aveţi nevoie de o hartă stelară cu stele de referinţă după care să vă puteţi orienta. Totuşi, unele stele din această hartă nu pot fi recunoscute cu ochiul liber. Luneta căutătoare prezintă deja mult mai multe stele. Un mare plus pentru localizarea de succes.
Optica acromată vă înfăţişează, la o putere de mărire de 9 ori, o imagine luminoasă şi naturală. Suprafeţele optice sunt în plus prevăzute cu un strat antireflex multiplu împotriva reflexiilor nedorite.

Astfel găsiţi obiectul ...

Luneta căutătoare Omegon 9x50 are un reticul integrat cu ajutorul căruia obiectele sunt aliniate exact în telescop. Reticulele sunt foarte fine şi cu toate acestea sunt foarte vizibile pe cer. Luneta căutătoare este livrată împreună cu un suport solid. Două şuruburi de ajustare şi o pană permit colimarea într-un timp mai scurt. Claritatea imaginii poate fi ajustată prin intermediul obiectivului.

Montare uşoară

Luneta căutătoare se potriveşte la multe suporturi: Skywatcher, Celestron, Vixen, Orion, GSO şi multe alte mărci cu baza căutătorului compatibilă.

Iluminatorul
Vi se pare că reticulul este mereu prea întunecat când este îndreptat spre cer? În acest caz folosiţi căutătorul cu iluminare Omegon 9x50. Datorită iluminatorului roşu integrat, discret şi reglabil, firele reticulului sunt vizibile şi clare.

 

Avantajele pe scurt:

  • lunetă căutătoare 9x50 cu diametrul obiectivului de 50mm

  • obiectele Deep-Sky mai strălucitoare vizibile direct

  • suportul se potriveşte la majoritatea telescoapelor

  • ajustare uşoară la obiectiv 

  • alinierea căutătorului cu ajutorul a două şuruburi şi a unui arc. 
     

Diametru obiectiv
50 mm
Putere de mărire
9x
Prismă Amici
nu
Tip căutător
Optic
Suport căutător inclus
da
Reticul
iluminat
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.